Δευτέρα , 23 Οκτώβριος 2017
Αρχική / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ΕΚΔΟΣΕΙΣ /ΒΙΒΛΙΑ / ΝΕΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ / «Η Μαργαρίτα και τα ηλιοτρόπια»

«Η Μαργαρίτα και τα ηλιοτρόπια»

"Η Μαργαρίτα και τα ηλιοτρόπια"
«Η Μαργαρίτα και τα ηλιοτρόπια»

«Κι έτσι ξαφνικά, όπως θα μπαίνει η άνοιξη…» σιγόπαιζε το ραδιόφωνο την ημέρα που η Μαργαρίτα περνούσε το κατώφλι του πατρικού της μετά από τρία χρόνια και έξι μήνες απουσίας.
Γιατί έτσι ξαφνικά η Μαργαρίτα παράτησε τη ζωή της στην Αγγλία, κρύφτηκε στο ορεινό χωριό της στην Κορινθία προκειμένου να γλιτώσει από τους διώκτες της. Κι έτσι ακόμη πιο ξαφνικά ανάμεσα σε δολοφονίες, κρυμμένα μυστικά, και ξέφρενα ανθρωποκυνηγητά, η Μαργαρίτα έπεσε στα δίχτυα ενός παθιασμένου έρωτα.

Μια περιπέτεια με ανατροπές, απρόοπτα, αλλά και χιούμορ. Με μια αθεράπευτα ρομαντική ηρωίδα μπλεγμένη σε μια ιστορία που είναι σίγουρο ότι την ξεπερνά.

Inred: Ένα ευχάριστα γραμμένο βιβλίο, με ευαισθησία, αναφορές και περιγραφές από περιβάλλοντα μακριά αυτών της πόλης, αυτών της γαλήνης του χωριού, κοντά στη φύση, στο πατρικό που προσφέρει την καταφυγή και «το χώρο» που μέσα του μπορούμε να συμμαζέψουμε τη ψυχή μας. Και μαζί όλα τα απρόοπτα … Στους λάτρεις αυτής της γραφής «Η Μαργαρίτα και τα ηλιοτρόπια» θα κρατήσουν ευχάριστη συντροφιά.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση

Δείτε επίσης

Η ΕΦΟΔΟΣ [Νέες εκδόσεις]

Το 2016 κλείνουν 50 χρόνια από την έναρξη της Πολιτιστικής Επανάστασης στην Κίνα· ένα γεγονός …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *