Κυριακή , 21 Ιουλίου 2024

22α Ιουλίου 2015: Η ιστορία δεν συγχωρεί!

pegasus

Την 22α Ιούλη του 2015 μια κυβέρνηση μειοψηφίας που προηγουμένως είχε πραξικοπηματικά εξαπατήσει το λαό απορρίπτοντας την απόφαση του για ανεξαρτησία στο δημοψήφισμα που είχε προηγηθεί, άνοιξε τις κερκόπορτες και επέτρεψε στα στίφη των βαρβάρων «δανειστών» και των εγχώριων υποτακτικών τους (με το αζημίωτο) να επιτεθούν σε όλα τα μέτωπα των κοινωνικών κεκτημένων και δικαιωμάτων του λαού της Ελλάδας.

Έτσι θα αναφέρεται από τους ιστορικούς του μέλλοντος η σημερινή ημέρα της μεγάλης παράδοσης όλης της λαϊκής περιουσίας στα χέρια κατακτητών και τοκογλύφων.

Δεν θα αναγνωριστούν ελαφρυντικά πρότερου αριστερού βίου σε κανέναν από τους εκπρόσωπους, έρημους κι απρόσωπους, της κοινοβουλευτικής παρουσίας του Συ.ρι.ζα στη βουλή που συναίνεσαν στο έγκλημα της παράδοσης και της υποταγής.

Ούτε «Ναι μεν αλλά», ούτε «Όχι, αλλά …», ούτε θλίψη, ούτε μετανιώματα.

Η προθεσμία λήγει τα μεσάνυχτα. Μέχρι τότε όσοι είναι με το μέρος του λαού οφείλουν να το αποδείξουν βροντοφωνάζοντας «Όχι» στη βουλή. Εάν αυτή η κυβέρνηση δεν πέσει απόψε μέσα στη βουλή, θα πέσει τις επόμενες μέρες στους δρόμους.

Άκις Ξενάκις

Δείτε επίσης

ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑ

Σαν σήμερα… Σαν σήμερα γεννήθηκε, σαν σήμερα πέθανε, σαν σήμερα αντισταθήκαμε, σαν σήμερα νικήσαμε, σαν …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *