Τετάρτη , 19 Ιουνίου 2024

Άμεση Φοροκρατία!

plouto

 

Σήμερα ποιους φόρους σκεφτήκατε; – ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ | ΠΑΡΤΕ ΜΕΡΟΣ | ΠΛΟΥΣΙΑ ΔΩΡΑ

Η κυβέρνηση δίνει τη σκυτάλη στο λαό. Η κυβέρνηση της πρώτης φοράς και φαρμακερής «αριστεράς» καλεί το λαό να πάρει την πρωτοβουλία και να προτείνει. Στη κρίσιμη αυτή ιστορική στιγμή η χώρα χρειάζεται να ανακαλύψει νέους φόρους. Κι άλλους φόρους. Κάθε μέρα φόρους. Φόρους μέχρις εσχάτων. Φόρους και τα μυαλά στα κάγκελα.

Τα στελέχη και οι κυβερνητικοί αξιωματούχοι έκαναν ότι μπορούσαν. Σκέφτηκαν, παιδεύτηκαν, ξενύχτησαν, έτρεξαν, διαπραγματεύτηκαν, ξεπούλησαν,  έλιωσαν παντελόνια στους κυβερνητικούς θώκους στην κυριολεξία για να ανακαλύψουν και να προτείνουν φόρους και ισοδύναμα …για την ανάπτυξη. Για το λαό. Όμως χρειάζονται κι άλλα. Χρειάζεται να κινητοποιηθεί και να συμμετέχει δημιουργικά ο λαϊκός παράγοντας. Οι εργαζόμενοι και οι συνταξιούχοι, οι άνεργοι και η νεολαία, οι μη κατέχοντες. Όλοι εμείς που τόσους μήνες παρακολουθούμε αναπαυτικά στους καναπέδες και τα στρώματα, απολαμβάνοντες τα κόπια της «κυβέρνησής μας«. Οι κατέχοντες έκαναν ότι μπορούσαν. Το έχετε καταλάβει …

Ανασκουμπωθείτε!. Ήρθε η ώρα της λαϊκής συμμετοχής στη νέα φορολογική φορομπηχτική διακυβέρνηση. Εμείς θα βάζουμε τους φόρους, εμείς θα τους «απολαμβάνουμε«, εμείς θα τους πληρώνουμε! Από το λαό για το λαό. Λαϊκή αυτοχειρία και αυτοδιάθεση. Άμεση Φοροκρατία!

Σε όλους τους συμμετέχοντες θα προσφέρονται δωρεάν ταξίδια του μυαλού κάθε βράδυ στους παραδείσους της Ευρωζώνης με την ευγενική χορηγία των ΜΜΕ.

Πρώτη φορά «αριστερά». | Άκις Ξενάκις, … “Συμμετέχω”.

Δείτε επίσης

ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑ

Σαν σήμερα… Σαν σήμερα γεννήθηκε, σαν σήμερα πέθανε, σαν σήμερα αντισταθήκαμε, σαν σήμερα νικήσαμε, σαν …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *