Κυριακή , 14 Ιουλίου 2024

AΣΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ: ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΞΕΤΕΛΕΣΘΗ – 2 ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜENΩΝ

 Η σημερινή απόφαση της αστικής δικαιοσύνης κάλλιστα μπορεί να χαρακτηριστεί ως συμβόλαιο θανάτου. Όχι μόνο για την ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ, το κίνημα των Φαντάρων και την αντίληψη του Φαντάρου Πολίτη με Στολή που έχει δικαιώματα και τα διεκδικεί συλλογικά και αγωνιστικά. Αλλά συνολικά για βασικές λαϊκές ελευθερίες, για όποιον μάχεται, διεκδικεί, αμφισβητεί την κυβερνητική, μνημονιακή και καπιταλιστική βαρβαρότητα, την Ε.Ε. και το ΝΑΤΟ.

Ότι δεν μπόρεσαν να κάνουν οι χειροβομβίδες της κρατικής τρομοκρατίας όταν αποκαλύψαμε το πρόβλημα των ναρκωτικών στον στρατό. Ότι δε μπόρεσαν να καταφέρουν οι απειλές, τα ανώνυμα τηλεφωνήματα, οι άνωθεν «καλοπροαίρετες» προειδοποιήσεις. Ότι δεν μπόρεσε να καταφέρει το στρατιωτικό κατεστημένο και η ναζιστική ακροδεξιά.
Ανέλαβε να φέρει εις πέρας η αστική δικαιοσύνη της εποχής των αριστερών μνημονίων, του εγκλεισμού μεταναστών-προσφύγων σε στρατόπεδα συγκέντρωσης και γιατί όχι σε Μακρονήσια.

Η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, η κυβέρνηση του Κοινοβουλευτικού Ολοκληρωτισμού κατάφερε να δώσει μια ακραία επίδειξη αυταρχισμού όχι μόνο με το μέγεθος της ποινής, αλλά κυρίως με το σκεπτικό. Βλέπεις για την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ «που καταπολεμά τη διαφθορά», με δύο χρόνια φυλάκιση τιμωρείται όποιος καταγγέλλει τα καψόνια στον

Στρατό, την προσβολή της Αξιοπρέπειας των φαντάρων, όποιος μάχεται για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των στρατευμένων, αλλά ένα χρόνο φυλάκιση ο πρώην υπουργός Παπακωνσταντίνου για τα όργια της λίστας Λαγκάρντ.
Η καταδίκη του μέλους της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ ήταν προαποφασισμένη και άνωθεν καθοδηγούμενη. Μάλιστα, το δικαστήριο αποδέχτηκε ως δήθεν στοιχεία τα όσα με παράνομο τρόπο είχε συλλέξει η Υπηρεσία Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ένα μήνα μετά τη μήνυση! 
Δεν μιλάμε λοιπόν μόνο για του «Παραλόγου τη θητεία…» Παράλογο είναι αυτό που ζούμε, τα Μνημόνια, η κυβερνητική πολιτική, η Ε.Ε. και το ΕΥΡΩ, η Ειδομένη και τα HOT SPOT… Αυτή είναι η αστική λογική του αίματος, των πολέμων, του ξαναμοιράσματος του κόσμου, της προσφυγιάς. 
Αυτή είναι η Νέα Τάξη Πραγμάτων. Αυτός είναι ο Ολοκληρωτικός Καπιταλισμός. 
Καταλαβαίνουμε όμως όλοι ότι η συγκεκριμένη δικαστική απόφαση εξυπηρετεί την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που έχει κηρύξει τον πόλεμο στον εργαζόμενο λαό, την νεολαία και τους μετανάστες. 
Την ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ που χρειάζονται περισσότερο από ποτέ οι φαντάροι και η λαϊκή οικογένεια, τη θεωρούν εμπόδιο στους σχεδιασμούς τους η κυβέρνηση, το στρατιωτικό κατεστημένο και η νέα Ακροδεξιά που στήνεται. Τώρα επομένως που εντείνεται η εργασιακή και οικονομική εκμετάλλευση των στρατευμένων, που οι Φαντάροι διατάζονται να γίνουν Ανθρωποφύλακες στα HOT SPOT Στρατόπεδα Συγκέντρωσης και το Αρνούνται, τώρα που σχεδιάζονται οι νέες επεμβάσεις των ΝΑΤΟ-ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟΥ, τώρα Καταδίκασαν την ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ.
Σύμπτωση; Πες το και έτσι. Τη μέρα που καταδικάζουν με δύο χρόνια φυλακή την ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ ο ΥΕΘΑ Π.Καμμένος ανακοινώνει ότι από τη Δευτέρα 4 έως και την Πέμπτη 14 Απριλίου 2016, πρόκειται να διεξαχθεί η Πολυεθνική Αεροπορική Διακλαδική Άσκηση Μεσαίας Κλίμακας «Ηνίοχος 2016», η οποία προβλέπει τη διεξαγωγή σύνθετων αεροπορικών αποστολών σε ολόκληρο το εύρος του FIR Αθηνών, με τη συμμετοχή μεγάλου αριθμού αεροπορικών και ναυτικών δυνάμεων, καθώς και μονάδων του Στρατού Ξηράς. Στην άσκηση συμμετέχουν και αεροπορικές δυνάμεις του κράτους δολοφόνου Ισραήλ, των ΗΠΑ, καθώς και ένας παρατηρητής της γαλλικής Πολεμικής Αεροπορίας. 

Θυμίζουμε την έμπρακτη καταγγελία της άσκησης το 2015 από το κίνημα των φαντάρων και το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ.

Ερώτημα: και τώρα τι κάνουμε;

Απλώς, δεν κάνουμε βήμα πίσω, ούτε για να πάρουμε φόρα…

Συνεχίζουμε με ακόμη μεγαλύτερη αποφασιστικότητα.

Καλούμε όλες τις συλλογικότητες του κόσμου της εργασίας και της νεολαίας, τα κοινωνικά κινήματα να σταθούν έμπρακτα δίπλα στο κίνημα των φαντάρων, να καταγγείλουν την ολοκληρωτικού χαρακτήρα δικαστική απόφαση, την κυβέρνηση και το κράτος διαρκούς έκτακτης ανάγκης που απαιτείται για την επιβολή της βάρβαρης ταξικής της πολιτικής.

 ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ | ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437   

diktiospartakos.blogspot.com

Δείτε επίσης

Αυτή η πολιτική η αντιλαϊκή θέλει χουντονόμους για να επιβληθεί

Συντονισμός Συλλογικοτήτων Αττικής – ΣΥΣΑ | Όλοι και όλες στη Βουλή, σήμερα, στις 4 μμ ενάντια …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *