Παρασκευή , 19 Ιουλίου 2024

attack στην ανεργία και την επισφάλεια

attack

Κατάληψη στο γραφείο της αν. υπουργού Εργασίας, Ράνιας Αντωνοπούλου, από την συλλογικότητα «attack στην ανεργία και την επισφάλεια», για το θάνατο εργαζόμενου στα πεντάμηνα στη διάρκεια της σημερινής κινητοποίησης για το ασφαλιστικό στο κέντρο της Αθήνας.

«Επισκεφθήκαμε απρόσκλητοι το γραφείο της υφυπουργού ανεργίας κα. Ράνιας ΑντωνοποΎλου κ αποφασίσαμε να το στολίσουμε…πεντπε

Σε αυτό το κτίριο (Κοραή 4) στεγάζονται και οι υπηρεσίες του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου (ΕΚΤ), των ΕΣΠΑ δηλαδή, που χρηματοδοτούν την ανακύκλωση της ανεργίας.

Καθόλου τυχαία δεν είναι αυτή η συγκατοίκηση. Όλες ανεξαιρέτως οι κυβερνήσεις προσπαθούν να μας πείσουν ότι μαζί με την ΕΕ κ τα αφεντικά πρέπει να κάνουμε υπομονή, να μαστε φρόνιμοι για να υπάρχει σταθερό κλίμα. Έτσι λένε θα έρθουν επενδύσεις και θα ανοίξουν θέσεις εργασίας.

Επενδύσεις σαν αυτή της eldorado gold και του Άκτωρα στις Σκουριές, που καταστρέφουν το περιβάλλον, απειλούν ολόκληρα χωριά κ στα οποία «εργάζονται» εκατοντάδες σκλάβοι των voucher. Θέσεις εργασίας σαν τα πεντάμηνα που θέλει να επεκτείνει η κα υφυπουργός κ στον ιδιωτικό τομέα, που στοιχίζουν ανθρώπινες ζωές επειδή οι εργοδότες -εν προκείμενο οι δήμοι- μας αντιμετωπίζουν σα σύγχρονους σκλάβους.

Θέλουν να κάτσουμε φρόνιμοι κ να περάσουν το ασφαλιστικό που στέλνει τη νέα γενιά σούμπιτη στη μαύρη εργασία-δουλεία κ στη μετανάστευση!

Ως εδώ! ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ για την ανατροπή του εργασιακού κ ασφαλιστικού μεσαίωνα!

Κυβέρνηση κ δήμος Μεγαρέων να λογοδοτήσουν για το θάνατο του 35χρονου πενταμινήτη!

Δείτε επίσης

Συμβολαιογράφοι: Τελικά έπεσαν οι μάσκες!

Οι Συμβολαιογραφικοί Σύλλογοι Ελλάδας, αφού εξασφάλισαν το ρόλο τους στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς, αποφάσισαν να σταματήσουν την αποχή τους, …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *