Δευτέρα , 24 Ιουνίου 2024

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ

sxoleioΣυναδέλφισσες , συνάδελφοι Δ/ντές και Δ/ντριες των Δημοτικών Σχολείων της Β΄ Δ/νσης Π. Ε. Αθήνας

σύντομα θα κληθείτε μέσω της  Περιφερειακής  Διεύθυνσης Π. & Δ. Εκπ/σης Αττικής και της Β΄ Δ/νσης Π. Ε. Αθήνας να συμμετάσχετε σε σεμινάρια στο «πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος Επιμόρφωσης  Στελεχών Εκπαίδευσης σε θέματα αξιολόγησης».

Τα συγκεκριμένα σεμινάρια υλοποιούνται από το ΥΠΑΙΘ και την κυβέρνηση   ενάντια στις συλλογικές αποφάσεις του Κλάδου καλώντας τους Διευθυντές των Δημοτικών Σχολείων να παίξουν το ρόλο του ιμάντα μεταβίβασης και υλοποίησης των αντιλαϊκών – αντιεκπαιδευτικών πολιτικών του ΥΠΑΙΘ αναφορικά με την εφαρμογή της «αξιολόγησης» των εκπαιδευτικών που οδηγεί ευθέως στη βαθμολογική και μισθολογική καθήλωση χιλιάδων εκπαιδευτικών και στις απολύσεις σημαντικού αριθμού από εμάς.

Επειδή κανείς και καμιά δεν έχει το δικαίωμα να παίζει τέτοιου είδους επικίνδυνα παιχνίδια με τη δουλειά και τη ζωή των συναδέλφων του, ως αιρετό μέλος του Π. Υ. Σ. Π. Ε.  Β΄ Αθήνας καλώ   τις/τους συναδέλφους Διευθύντριες/Διευθυντές των Δημοτικών Σχολείων της Β΄ Δ/νσης Π. Ε. Αθήνας, αναλογιζόμενοι το μέγεθος των ευθυνών τους, να αρθούν στο ύψος των περιστάσεων και  να μη λάβουν μέρος  στα σεμινάρια αυτά, όταν κληθούν από το Διευθυντή Π. Ε. Β΄ Αθήνας,  συμμετέχοντας μαζικά στην ανοιχτή  48ωρη απεργιακή κινητοποίηση που έχει κηρύξει η ΔΟΕ για το σκοπό αυτό.

 Καλώ επίσης όλους τους συναδέλφους σε ετοιμότητα για τη συμμετοχή τους σε διευκολυντική στάση εργασίας, που θα προκηρυχθεί από τους Συλλόγους Εκπ/κών Π. Ε. της Β΄ Δ/νσης Π. Ε. Αθήνας  σύμφωνα με τις ειλημμένες αποφάσεις του κλάδου για την ακύρωση στην πράξη κάθε προσπάθειας  εφαρμογής των διαδικασιών της Αξιολόγησης, την οποία θα κηρύξουν (οι Σύλλογοι Εκπ/κών Π. Ε. της Β΄ Δ/νσης Π. Ε. Αθήνας) αμέσως μόλις κοινοποιηθούν οι ημερομηνίες πραγματοποίησης των σεμιναρίων.

 Με τη μαζική συμμετοχή μας στις κινητοποιήσεις να ακυρώσουμε την  πραγματοποίησή των σεμιναρίων για την αξιολόγηση, έστω και αν ανακοινωθεί η ημερομηνία διεξαγωγής τους την τελευταία στιγμή.

Περιφρουρούμε την ενότητα του κλάδου μας που το ΥΠΑΙΘ θέλει να διασπάσει, επιδιώκοντας τη διάλυση του συνδικάτου μας.

Όλοι μαζί ακυρώνουμε κάθε προσπάθεια  εφαρμογής της Αξιολόγησης – Χειραγώγησης.

Όλοι μαζί βάζουμε φραγμό στα καταστροφικά σχέδια κυβέρνησης – ΥΠΑΙΘ  για τη διάλυση του Δημόσιου Σχολείου.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΚΥΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ

Δημήτρης Πολυχρονιάδης Αιρετός εκπρόσωπος των εργαζομένων στο ΠΥΣΠΕ Β΄ Αθήνας  6945394406, 6943235498,  2108068683(οικία), 2108020697(σχολείο)  dimpol1968@gmail.com

Δείτε επίσης

Ένας χρόνος από την επιβολή του τρίτου βάρβαρου μνημονίου

Ένας χρόνος κλείνει από τις δεύτερες βουλευτικές εκλογές του 2015 και την περιβόητη «δεύτερη ευκαιρία» …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *