Τετάρτη , 19 Ιουνίου 2024

Είδες ο Σκουρλέτης;

dei-skourletis-1

Π.ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ: «Άπαιχτη λύση» για όσους χρωστάνε στη ΔΕΗ – Το γαλλικό σύστημα εξετάζει όπως δήλωσε στο MEGA o Π. Σκουρλέτης για να αντιμετωπίσει την αδυναμία πληρωμής του ηλεκτρικού ρεύματος από εκατοντάδες χιλιάδες συμπολίτες.

Ποιο είναι αυτό; Περιορισμένη παροχή τάσης, ενδεχομένως με αντικατάσταση του ασφαλειοδιακόπτη στο μετρητή, που δεν θα επιτρέπει την παροχή για να τροφοδοτείται θερμοσίφωνας, ηλεκτρική κουζίνα και θερμαντικά σώματα, αλλά θα επιτρέπει τη φόρτιση των λαμπτήρων φωτισμού!!! – Έτσι και θα εκβιάζεται μόνιμα ο καταναλωτής να βρει λεφτά να πληρώσει και ο Συ.ρι.ζα να κρατήσει την προεκλογική του υπόσχεση να μην κόβεται το ρεύμα σε κανένα σπίτι.

Έτσι όσοι καταφέρνουν να πληρώνουν το λογαριασμό θα έχουν την τύχη να μαγειρεύουν και να πλένονται, οι άλλοι θα έχουν απλά λίγο φως που θα τους θυμίζει καθημερινά τη μιζέρια της φτώχειας.

Περισσότερο ταξική και αναίσχυντη πολιτική ιδέα δεν κατάφερε να σκεφτεί ή δεν τόλμησε να προτείνει προκάτοχος του «αριστερού» υπουργού. Τα ισοπέδωσε όλα (άλλο είναι το δόκιμο ρήμα για την εφεύρεση του υπουργού, αλλά έτσι κι αλλιώς το έχουμε όλοι στο μυαλό μας). Αιδώς αργείοι!

 

 

Δείτε επίσης

ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑ

Σαν σήμερα… Σαν σήμερα γεννήθηκε, σαν σήμερα πέθανε, σαν σήμερα αντισταθήκαμε, σαν σήμερα νικήσαμε, σαν …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *