Παρασκευή , 19 Ιουλίου 2024

Εκβιάζουν με τους πρόσφυγες |να μην τους περάσει!

ft

Financial Times: Εξετάζεται η απομόνωση της Ελλάδας για το προσφυγικό. Το σχέδιο έχει την υποστήριξη του Βερολίνου και της Κομισιόν.

Φράχτη επιδιώκουν να υψώσουν στα σύνορα με την Ελλάδα «οι εταίροι» προκειμένου να ανακόψουν το προσφυγικό /μεταναστευτικό, αφού η Τουρκία (που χρηματοδότηταν γενναία) δεν βοηθάει (επίσημη αιτιολογία).

Οπωσδήποτε δεν ωφελεί να επαναλαμβάνουμε τις αιτίες και τις ευθύνες της ΕΕ για το προσφυγικό και την εμπλοκή της διαχρονικά στους πολέμους που σπέρνουν την δυστυχία και ξεριζώνουν τους ανθρώπους από τη γη τους.

Ο εκβιασμός γίνεται στα πλαίσια του σχεδιασμού για την υποταγή της χώρας στα νέα δόγματα του ολοκληρωτικού καπιταλισμού. Επιδιώκουν να τρομοκρατήσουν τον Ελληνικό λαό, να αναμοχλεύσουν ρατσιστικά αισθήματα, να δημιουργήσουν αδιέξοδα.

Εκτιμούμε ότι πρόκειται για πάσα στην κυβέρνηση που εξυπηρετεί τον συνολικό επικοινωνιακό της σχεδιασμό για να προχωρήσει τα μνημόνια και τα προαπαιτούμενα.

Ο εγκλωβισμός των προσφύγων και μεταναστών στα βόρεια σύνορα της Ελλάδας είναι ο μεγαλύτερος εκβιασμός που γίνεται στον Ελληνικό λαό προκειμένου να υποκύψει.

Η ανάπτυξη και η οργάνωση της αλληλεγγύης μας στους δοκιμαζόμενους συνανθρώπους που φτάνουν στη χώρα είναι η καλύτερη απάντηση στους εκβιασμούς του ευρωπαϊκού διευθυντήριου που σχεδιάζει να μετατρέψει εμάς σε πρόσφυγες και εν δυνάμει μετανάστες.

 

Δείτε επίσης

“Αύριο ποιοι θα έχουν σπίτια και περιουσίες στην Ελλάδα;”

Γράφει ο Δημήτρης Τσιμούρας –  «Πιο γρήγορα, πιο δυνατά, πιο χαρούμενα να παίζουν οι ορχήστρες  …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *