Έρχονται οι βάρβαροι …

xilourgoi kabalas

Ηλεκτρονικές κατασχέσεις καταθέσεων – μισθών και συντάξεων – πλειστηριασμοί ακινήτων ξεκινάνε από την ερχόμενη Δευτέρα. Το Υπουργείο Δικαιοσύνης ανακοινώνει ότι δεν παρατείνεται η ισχύς  της  49214/21−7−2015 Κοινής Υπουργικής Απόφασης «Αναστολή πράξεων αναγκαστικής εκτέλεσης, καταβολής δικαστικών παραβόλων, εγγυοδοσιών και χρηματικών ποσών από μετατροπή ποινών» (Β΄ 1525), η οποία έχει ήδη παραταθεί μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2015 με την υπ’ αριθμ. 57384/31−8−2015 όμοια (Β΄ 1867) και στη συνέχεια μέχρι 31 Οκτωβρίου 2015 με την υπ΄ αρ. 70905/29.9.2015 όμοια (Β’ 2110).

Περισσότεροι από 100.000 οφειλέτες βρίσκονται στη ζώνη υψηλού κινδύνου. Όσοι δεν κατάφεραν λόγω οκονομικής αδυναμίας να ρυθμίσουν χρέη και οφειλές θα βρεθούν από την ερχόμενη Δευτέρα στη δεινότερη θέση, αντιμέτωποι με το ολοκληρωτικό ξεκλήρισμα που τους έχουν ετοιμάσει κράτος και «εταίροι» με τα μνημονιακά τερατουργήματα.

Αρχές του Δεκέμβρη προβλέπεται να ενεργοποιηθούν τα πρώτα ηλεκτρονικά κατασχετήρια από το Κέντρο Είσπραξης Ασφαλιστικών Οφειλών (ΚΕΑΟ) σε βάρος όσων έχουν οφειλές στα ασφαλιστικά ταμεία. Οι αυτοαπασχολούμενοι, ασφαλισμένοι του ΕΤΑΑ αποτελούν το μεγαλύτερο μέρος των οφειλετών. Χιλιάδες έχουν καταστραφεί οικονομικά και έχουν ήδη κλείσει τις μικρές επιχειρήσεις τους. Θα βρεθούν αντιμέτωποι με τις κατασχέσεις ως και στην πρώτη και μοναδική κατοικία για ποσά πάνω από 5000 ευρώ.

Η αυτοοργάνωση και η μαζική αντίσταση είναι η μόνη επιλογή προκειμένου να αντιμετωπίσουμε τη νέα βαρβαρότητα του ολοκληρωτικού καπιταλισμού που έρχεται να μας ισοπεδώσει ως κοινωνία.

Δείτε επίσης

ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

  «Στην τυραννία πρέπει να πας κόντρα εξαρχής. Η απολυταρχία όταν καβαλικέψει είναι δύσκολο να …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *