Σάββατο , 20 Απριλίου 2024

Εσείς με τα Ιδιώνυμα κι εμείς Μολών λαβέ.

Ισπανία 2014: Η αστυνομία που προσπαθεί να σπάσει την πόρτα κτιρίου κατά τη διάρκεια μιας εξαναγκαστικής έξωσης αντιμετωπίζεται ανάλογα από μέλη του κινήματος αλληλεγγύης. Eloy Alonso / Reuters

 

Συγχαρητήρια κ. Τσίπρα. Συγχαρητήρια κ. Τσακαλώτο. Συγχαρητήρια κ.κ. βολευτές και βολεμένοι της «πρώτης φοράς αριστεράς» για την εξαιρετική διαχείριση του ζητήματος των πλειστηριασμών. Η περίοδος είναι σίγουρα η καταλληλότερη. Οι συμβολισμοί πολλοί. Μπορεί να χάσουν χιλιάδες άνθρωποι τα σπίτια τους μέσα στο 2018 που έρχεται, αλλά μπορούν να καταφύγουν στις φάτνες…

Οπωσδήποτε έχετε την εμπειρία της Μόριας, μπορείτε να οργανώσετε στρατόπεδα για τους αναίστιους. Σίγουρα θα συνδράμει και η Ευρωπαϊκή «οικογένεια» για την οργάνωση των καταυλισμών και των συσσιτίων.

Τράπεζες, funds και τοκογλύφοι κάθε απόχρωσης ετοιμάζονται για ένα πλουσιοπάροχο και αποδοτικό νέο έτος. Η χώρα τους ετοιμάζεται να μπει στην ανάπτυξη.

Η χώρα μας είναι κάθε πεζούλα, κάθε κεραμίδι, κάθε πέτρα που χτίσαμε ή αποκτήσαμε με κόπο. Με πολύ κόπο. Δεν μπορεί κανείς να μας τα πάρει.

Κοπιάστε να μετρηθούμε.

Δείτε επίσης

ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΡΑΤΟΥΣ – ΤΡΑΠΕΖΩΝ

Κανένα σπίτι λαϊκού νοικοκυριού στα χέρια τραπεζών & κράτους | Καμιά ανοχή στην κυβέρνηση και …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *