Κυριακή , 26 Μαΐου 2024

«Φρούριο» η Αθήνα κι ας πεθαίνει από τη πείνα

sil-1-1

«Είναι προσβλητικό για τον ελληνικό λαό να αντιμετωπίζεται με τέτοιο απαξιωτικό τρόπο. Τα επικοινωνιακά παιχνίδια δεν μπορούν να συγκαλύψουν το μνημονιακό έγκλημα» ΣΥΡΙΖΑ –Απρίλης 2014 (επέσκεψη Μέρκελ στην Αθήνα). – 

«Φρούριο» η Αθήνα. Ελεύθεροι σκοπευτές ακροβολισμένοι σε ταράτσες, 3000 αστυνομικοί, αποκλεισμοί οδών και οικοδομικών τετραγώνων στο κέντρο, διακοπή της κινητής τηλεφωνίας και του internet, εξονυχιστικοί έλεγχοι παντού. Ως και στη Βουλή τις ώρες της επίσκεψης του Γάλλου Προέδρου απαγορεύεται η μετακίνηση των υπαλλήλων εντός του χώρου!

Απίστευτη επίδειξη κρατικής ισχύος με στόχο τη τρομοκράτηση του κόσμου. Αλήθεια από ποιον κινδυνεύει ο κ. Ολαντ στην Αθήνα; Από το συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ ή από τη συγκέντρωση εργατικών σχημάτων στα Προπύλαια;

Ήταν Απρίλης του 2014 όταν σε αντίστοιχη επίσκεψη της Μέρκελ στην Αθήνα ο ΣΥΡΙΖΑ και ο σημερινός Πρωθυπουργός κατήγγειλε τα αντίστοιχα μέτρα όσο και την ουσία αντίστοιχων επισκέψεων λέγοντας: «Είναι προσβλητικό για τον ελληνικό λαό να αντιμετωπίζεται με τέτοιο απαξιωτικό τρόπο. Τα επικοινωνιακά παιχνίδια δεν μπορούν να συγκαλύψουν το μνημονιακό έγκλημα. Γι’ αυτό και το μόνο που αποκόμισε ο κ. Σαμαράς από την επίσκεψη της κα. Μέρκελ είναι τη δική της ψήφο εμπιστοσύνης πριν τις εκλογές, μια ψήφο για την ισοπέδωση της Ελλάδας και των ανθρώπων της. Την κέρδισε με την αξία του»

Σήμερα η κυβέρνηση της «δεύτερης – δυστυχώς – φοράς αριστεράς» εφαρμόζει τις ίδιες πρακτικές και απολαμβάνει της εύνοιας των Μέρκελ – Ολάντ όχι μόνο αδιαφορώντας για το «μνημονιακό έγκλημα», αλλά εφαρμόζοντας τα σκληρότερα μέτρα από την πρώτη εποχή των μνημονίων. Ακόμα χειρότερα γνωρίζει ότι οδηγεί το καράβι στα βράχια. Και συνεχίσει την καταστροφική της πολιτική αδιαφορώντας για τα ερείπια που συσσωρεύονται.

Τα φρούρια δεν πρόκειται να συγκρατήσουν την οργή και την αγανάκτηση της κοινωνίας, ούτε η τελευταία πρόκειται να αποδεχτεί τη φυλακή που της ετοιμάζουν. Τα φρούρια πέφτουν από μέσα. Τα συλλαλητήρια απόψε στέλνουν το μήνυμα. Ως εδώ!

Δείτε επίσης

ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

  «Στην τυραννία πρέπει να πας κόντρα εξαρχής. Η απολυταρχία όταν καβαλικέψει είναι δύσκολο να …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *