Δευτέρα , 17 Ιουνίου 2024

Για τους ναυτιλομένους του “Τιτανικού”!

«Πιο γρήγορα, πιο δυνατά, πιο χαρούμενα να παίζουν οι ορχήστρες  του Τιτανικού!

Να κρατήσουν οι χοροί!  Περισσότερα να γίνουν τα φεστιβάλ, περισσότερες και οι γιορτές. Φτιάξτε τους και φεστιβάλ αχιβάδας και γιορτές κοχυλιών, κάστανου και λεβάντας,  και… αστροναύτες φτιάξτε τους!

Βραβεύστε τους, γλεντήστε τους, παραμυθιάστε τους, αναπλάστε τους!

ΕΣΠΑ  υπάρχουν!

Αερολογήστε όσο θέλετε! Υποσχεθείτε  τους για το… μέλλον τα πάντα!

Βάλτε τους να βλέπουν Survivor 24 ώρες το εικοσιτετράωρο!

Θολώστε τους το μυαλό!

Να μην σκέφτονται!

Προσοχή!  Αυστηρά να τηρείται η νομιμότητα  από τους ιθαγενείς του Τιτανικού και προπαντός να μην καταλάβουν ότι αύριο δεν θα έχουν τίποτα στην κατοχή τους.

Εσείς, οι διαχειριστές μας του ναυαγίου, απολαύστε την ασφάλεια των ναυαγοσωστικών μας λεμβών και εμείς ποτέ δεν θα ξεχάσουμε τη μεγάλη σας προσφορά και τις πολύτιμες υπηρεσίες σας, ώστε όλα να πάνε κατ΄ ευχήν, όπως ακριβώς τα έχουμε σχεδιάσει!»

ΥΓ.

α) «Κρατήστε αποπροσανατολισμένη την προσοχή του κοινού, μακριά από τα αληθινά κοινωνικά προβλήματα, αιχμαλωτισμένη σε θέματα χωρίς καμιά πραγματική σημασία. Κρατήστε το κοινό απασχολημένο, απασχολημένο, απασχολημένο, χωρίς χρόνο για να σκέφτεται· να επιστρέφει κανονικά στη φάρμα με τα άλλα ζώα». Νόαμ Τσόμσκι. (“Όπλα με σιγαστήρα για ήσυχους πολέμους”.)

β) 1ο, 2ο, 3ο φεστιβάλ! Αναφύονται  σ’ όλη την  Ελλάδα σαν τα μανιτάρια… πολιτιστικά  φεστιβάλ και γιορτές  της  «κρίσης».

γ) Η είδηση: “Δεν επιβάλλεται κατάσχεση ακινήτων, καθώς και κατάσχεση κινητών στα χέρια του οφειλέτη, κατά των οφειλετών που έχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές από κάθε αιτία συνολικού ποσού 500 ευρώ, πλην του μέτρου της κατάσχεσης στα χέρια τρίτων.” (ΑΑΔΕ)

δ) Το παραπάνω κείμενο αποτέλεσε την εισαγωγή άρθρου με τίτλο: “Αύριο ποιοι θα έχουν σπίτια και περιουσίες στην Ελλάδα;”

Δημήτρης Τσιμούρας

Δείτε επίσης

ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑ

Σαν σήμερα… Σαν σήμερα γεννήθηκε, σαν σήμερα πέθανε, σαν σήμερα αντισταθήκαμε, σαν σήμερα νικήσαμε, σαν …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *