Πέμπτη , 20 Ιουνίου 2024

ΗΠΑ-Σαπίζει ο Καπιταλισμός – Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης το Λος Άντζελες για τους άστεγους

LA -CNN
Σαπίζει ο Καπιταλισμός – Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης το Λος Άντζελες για τους άστεγους
Σε κατάσταση κατάσταση έκτακτης ανάγκης το Λος Άντζελες για τους άστεγους.

Πηγή: CNN.com
Μετάφραση: Revolution Now!
LA-CNN-2
Κατάσταση έκτακτης ανάγκης ανακοίνωσε το δημοτικό συμβούλιο της πόλης του Λος Άντζελες την Τρίτη, ζητώντας 100 εκατομμύρια δολάρια προκειμένου να αντιμετωπίσει την αυξανόμενη κρίση. Η κίνηση αυτή, που αναφέρθηκε σε δήλωση του γραφείου του δημάρχο Έρικ Γκαρσέτι, ανακοινώθηκε την ίδια μέρα που ο δήμαρχος αποκάλυψε το σχέδιο του για τη μετακίνηση των αστέγων από τους δρόμους της πόλης. “Όλοι αντιλαμβανόμαστε τον επείγοντα χαρακτήρα της κατάστασης και τι διακυβεύεται” δήλωσε ο Γκαρσέτι. “Επικροτώ το δημοτικό συμβούλιο του Λος Άντζελες για την σημερινή του πράξη να αφιερώσει ένα αρχικό κονδύλι (επένδυση) που βοηθά να ξεκινήσει το ολοκληρωμένο σχέδιο μου για την αντιμετώπιση του προβλήματος των αστέγων”.
LA-CNN
Από την ανάληψη των καθηκόντων του δημάρχου, δύο χρόνια πριν, οι άστεγοι στο Λος Άντζελες αυξήθηκαν κατά 12%, σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία που δόθηκαν στη δημοσιότητα από την Υπηρεσία Αστέγων του Λος Άντζελες. 
Το Λος Άντζελες έχει έναν απ’ τους μεγαλύτερους μη στεγαζόμενους πληθυσμούς στη χώρα και περισσότερους από 25.000 άστεγους κατοίκους. Ορισμένοι από αυτούς τους άντρες και γυναίκες ζουν στον κακόφημο αυτοσχέδιο καταυλισμό Skid Row, σε δημόσια πεζοδρόμια που εκτείνονται σε οικοδομικά τετράγωνα.

Δείτε επίσης

Ετοιμάζεται να στείλει Στρατό η κυβέρνηση σε Μέση Ανατολή και Αφρική;

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ –  Απεργοσπάστης Στρατός για χάρη του συνεδρίου Ασφάλειας στη Ρόδο πάει σε …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *