Πέμπτη , 20 Ιουνίου 2024

Η ΒΙΟΜΕ στο 18ο αντιρατσιστικό φεστιβάλ Θεσσαλονίκης και το 4ο Φεστιβάλ Αλληλέγγυας & Συνεργατικής Οικονομίας Αθήνας

thess - ath-biome
Η ΒΙΟΜΕ όπως και κάθε χρόνο θα βρίσκεται στο αντιρατσιστικό φεστιβάλ κοινωνικής αλληλεγγύης που διοργανώνει η αντιρατσιστική πρωτοβουλία Θεσσαλονίκης που ανοίγει τις πόρτες του από σήμερα στο λιμάνι της πόλης.
Θα διοργανώσουμε το Σαββάτο 17/10 στις 19.00 Εργαστήριο : “Aγώνας για την αυτοδιαχείριση”, Ενημέρωση και οργάνωση δράσεων ενάντια στον πλειστηριασμό του εργοστασίου της ΒΙΟΜΕ.
Αναλυτικά το πρόγραμμα του φεστιβάλ εδώ.
Επίσης στην Αθήνα μέλη διαφόρων δικτύων αλληλεγγύης, συνεργατικών πρωτοβουλιών και καινοτόμων δομών στην Ελλάδα οργανώνουν, για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, το Φεστιβάλ Αλληλέγγυας & Συνεργατικής Οικονομίας, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα από τις 16 έως τις 18 Οκτωβρίου 2015 στο Πάρκο της Ακαδημίας Πλάτωνος.

Σκοπός του φεστιβάλ είναι να αποδείξει ότι μπορούμε να ζήσουμε κι αλλιώς και να δώσει πρακτικά το παράδειγμα ενός άλλου κόσμου που είναι ήδη εδώ. Ένας κόσμος που προάγει την επικοινωνία, και την αμοιβαία ανταλλαγή με στόχο τη μετάβαση σε μία κοινωνία βασισμένη στη συμμετοχή και τη συνεργασία, την αυτοδιαχείριση, την αλληλεγγύη, τη βιωσιμότητα, την αυτάρκεια και το σεβασμό στη φύση και τον άνθρωπο.
Η αυτοδιαχειριζόμενη ΒΙΟΜΕ συμμετέχει στην οικολογική αγορά προϊόντων που θα λειτουργεί στο πλαίσιο του Φεστιβάλ (Παρασκευή 16:00-24:00, Σάββατο-Κυριακή 11:00-24:00) και οργανώνει το εργαστήριο με θέμα “Η αυτοδιαχείριση στην πράξη” την Κυριακή, 18 Οκτωβρίου, 17:00, στο Θεατράκι Πάρκου Ακαδημίας Πλάτωνος.
Για περισσότερες πληροφορίες:
Ιστοσελίδα: http://www.festival4sce.org
Twitter: @athensfest4sce

Δείτε επίσης

Τετάρτη 21/6/2017 – 7.00 μμ | Προπύλαια

  Μνημόνια, επιτροπεία και μέτρα μέχρι το 2060!!! συμφώνησαν στο Eurogroup. –  Πανηγυρίζουν χωρίς ντροπή …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *