Δευτέρα , 17 Ιουνίου 2024

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

inred-no-conform

Πάρτε την ενημέρωση στα χέρια σας

Το «inred.gr» αποτελεί προσπάθεια για μια νέα εναλλακτική διαδικτυακή πύλη ενημέρωσης. Μια προσπάθεια παρουσίασης της επικαιρότητας και του κοινωνικού γίγνεσθαι χωρίς παρωπίδες και σκοπιμότητες.

Δεν είμαστε «στρατευμένοι», δεν συντηρούμε κανέναν «κομματικό πατριωτισμό», δεν αντιμετωπίζουμε τα ζητήματα με εμμονές και μονομέρεια. Οι αναδημοσιεύσεις μας δεν συνιστούν κατ” ανάγκην οτι συμφωνούμε απόλυτα με όσα αναρτούμε, (αναδημοσιεύσεις) υπερασπιζόμαστε όμως και θεωρούμε αναγκαία την αντιπαράθεση των απόψεων, το διάλογο και τη σύνθεση.

 Το «inred.gr» είναι ανοιχτό σε όποιον/α εκτιμάει ότι έχει κάτι να πει και κάτι να προσθέσει, σε συλλογικότητες και κοινωνικούς φορείς που επιδιώκουν να διαδώσουν τις προτάσεις και τις δράσεις τους.

 

Η συντακτική μας ομάδα δεν έχει αντικειμενικά τη δυνατότητα κάλυψης όλης της επικαιρότητας. Επιλέγουμε όσα εμείς κρίνουμε ως κεντρικά, ζωτικά, αναγκαία και ικανά προκειμένου όσοι μας παρακολουθούν να έχουν τη δυνατότητα της έγκυρης, έγκαιρης και εναλλακτικής ενημέρωσης.

 

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ / κοινοποιείστε/ προσθέστε τους φίλους σας

Αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε και την ομώνυμη διαδικτυακή ομάδα προκειμένου να αποκτήσουμε μεγαλύτερη πρόσβαση στην επικαιρότητα μέσα από εσάς. Εδώ μπορείτε να κάνετε τις αναρτήσεις σας με όσα εσείς κρίνετε ενδιαφέροντα, να γράφετε απόψεις ή κείμενα που ενδεχομένως μπορούμε να δημοσιεύσουμε. Να μας ενημερώνετε για γεγονότα, ανακοινώσεις σωματείων, συλλόγων, συνελεύσεων. Να μας προσφέρετε φωτογραφικό υλικό από γεγονότα. Να γίνετε κι εσείς συντάκτες του inred.

Να μας κάνετε και κριτική!

https://www.facebook.com/groups/inred/

Μπορείτε επίσης με μια εγγραφή στη σελίδα μας να στηρίξετε την προσπάθεια, όπως και να παρακολουθείτε μια επιλογή καθημερινά από τις αναρτήσεις μας.

https://www.facebook.com/inred.gr

Ακολουθείστε μας και στο twitter

https://twitter.com/inred_gr

Καλώς ορίσατε!

Inred.gr

 

  • Η χρησιμοποίηση του υλικού αυτής της ιστοσελίδας για αναδημοσιεύσεις επιτρέπεται. Ευελπιστούμε ότι θα τηρηθεί η θεμελιώδης ηθική αρχή της αναφοράς στη πηγή με την επισήμανση και του συνδέσμου μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *