Παρασκευή , 19 Ιουλίου 2024

Η ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ ΤΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ …

prosfiges-sitisi-4

Είναι φτωχό το πιάτο του πρόσφυγα, το λιγοστεύουν όσο γίνεται κι οι φόροι υπέρ τρίτων … Για τα κέρδη από τους διαγωνισμούς, ούτε λόγος. Έτσι έρχεται η “ανάπτυξη” …

ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΣΙΤΙΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ –  Δώρα – στάχτη στα μάτια των στρατιωτικών που βλέπουν τα εισοδήματα τους να περικόπτονται άγρια εξαιτίας των Μνημονίων!  

  • Μπορεί καθημερινά να εντείνεται η κρατική καταστολή εναντίον των κινημάτων αλληλεγγύης στους πρόσφυγες- μετανάστες.
  • Μπορεί καθημερινά να βλέπουν το φως της δημοσιότητας καταγγελίες για τις δραματικές συνθήκες φυλάκισης τους στα Στρατόπεδα Συγκέντρωσης.
  • Μπορεί καθημερινά και ξεπερνώντας τα εμπόδια που προβάλλουν οι Συριζαίοι υπερασπιστές της βάρβαρης συμφωνίας Ε.Ε.-Τουρκίας για τους πρόσφυγες που έχουν αναλάβει ρόλο Μπράβου, τα κινήματα να έρχονται σε επικοινωνία με τους έγκλειστους πρόσφυγες, αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων και την αθλιότητα των υπηρεσιών των διαφόρων εταιρειών που έχουν αναλάβει την σίτιση τους.

Όμως όπως αποκαλύπτει σήμερα το onalert.gr πλέον μιλάμε για  “Βροχή εκατομμυρίων στο ΥΠΕΘΑ καθ’ υπέρβαση του προϋπολογισμού του για διαγωνισμούς-συμβάσεις για την παροχή υπηρεσιών σίτισης προσφύγων και μεταναστών σε όλη την Ελλάδα. «Μάχη» όμως θα λέγαμε ότι γίνεται για το ποιο επιτελείο θα αναλάβει αυτούς τους διαγωνισμούς. Ο λόγος; Μα ποιος άλλος από τα έσοδα που θα εισέλθουν στα ταμεία των ΕΔ για την χρηματοδότηση των μερισμάτων και των εφάπαξ”.

prosfygiko eloas 2

 

prosfygiko eloas 4

prosfygiko eloas 3

prosfygiko eloas 1

  • Χαρακτηριστικοί οι παραπάνω πίνακες με το στρατό ξηράς να υπολείπεται των άλλων δύο σωμάτων σε έσοδα …

Αεροπορία και Ναυτικό  κερδίζουν περισσότερα έσοδα για τα Μετοχικά τους Ταμεία. Όπως είναι γνωστό, οι διαγωνισμοί επιβαρύνονται με έξοδα υπέρ των Μετοχικών Ταμείων 4% για Μετοχικό Ταμείο Αεροπορίας-Στρατού και Ναυτικού και επιπλέον 2% για Ειδικό Λογαριασμό Αλληλοβοήθειας (ΕΦΑΠΑΞ) αλλά μόνο σε Αεροπορία και Ναυτικό.

Αυτό σημαίνει, ότι στην πλάτη των προσφύγων-μεταναστών και των δωρεάν εργαζόμενων σκλάβων φαντάρων έχει στηθεί ένα πραγματικό πάρτυ εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ που μοιράζεται μεταξύ ΜΚΟ, μεγάλων ιδιωτικών εταιρειών που δρουν στην κατασκευή-συντήρηση-εφοδιασμό των Στρατοπέδων Συγκέντρωσης και του Υπουργείου Άμυνας. Που βρίσκει ευκαιρία να διευρύνει το άθλιο καθεστώς των πελατειακών σχέσεων και να καλοπιάσει μερίδα του στρατιωτικού κατεστημένου, την ώρα που ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ κόβουν-εξαφανίζουν μισθούς και συντάξεις.

Εμείς καλούμε τους συναδέλφους φαντάρους να Αρνηθούν την προσφορά οποιαδήποτε υπηρεσίας στα Στρατόπεδα Συγκέντρωσης που θα πρέπει να κλείσουν άμεσα. Πρέπει όλοι μας να απαιτήσουμε να ικανοποιηθούν όλα τα δικαιώματα προσφύγων-μεταναστών.

Να αρνηθούμε την προσφορά οποιαδήποτε υπηρεσίας σε ΝΑΤΟ-Ε.Ε., να απαιτήσουμε την επιστροφή των στρατευμάτων από το εξωτερικό. 

Να Μπλοκάρουμε τη Μηχανή του Πολέμου.

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ | ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437 

Δείτε επίσης

Συμβολαιογράφοι: Τελικά έπεσαν οι μάσκες!

Οι Συμβολαιογραφικοί Σύλλογοι Ελλάδας, αφού εξασφάλισαν το ρόλο τους στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς, αποφάσισαν να σταματήσουν την αποχή τους, …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *