Παρασκευή , 24 Μαΐου 2024

Η «Τράπεζα της Ελλάδος» ανακοινώνει ότι σταματάει η αγοραπωλησία χρυσών λιρών μέχρι 6/6 …

Η κάλπικη λίρα ...Η «Τράπεζα της Ελλάδος», ανακοίνωσε ότι μέχρι την 6η Ιουλίου δεν θα πουλάει χρυσές λίρες. Έτσι ακριβώς. Όπως φαίνεται από την ανακοίνωσή της που επισυνάπτουμε. Φαίνεται πως είχαν βγάλει στη λοταρία και όσα αποθέματα χρυσού υπήρχαν κι έτρεχαν όλες αυτές τις μέρες οι μαυραγορίτες να προμηθευτούν.

«Ανακοινώνεται ότι από τη Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015 έως και τη Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015 η Τράπεζα της Ελλάδος θα διενεργεί συναλλαγές που αφορούν μόνο λογαριασμούς του Ελληνικού Δημοσίου, των Ν.Π.Δ.Δ. και των Ασφαλιστικών Φορέων. Ουδεμία άλλη συναλλαγή για το κοινό (π.χ. αγοραπωλησία χρυσών λιρών) θα διενεργείται».

http://www.bankofgreece.gr/Pages/el/Bank/News/Announcements/DispItem.aspx?Item_ID=5005&List_ID=1af869f3-57fb-4de6-b9ae-bdfd83c66c95&Filter_by=AN

Η Εθνική όπως ανακοινώνεται με το άνοιγμα 70 υποκαταστημάτων της θα επιδιώξει να καταβάλλει ολόκληρες τις συντάξεις σε όσους δικαιούχους επιδείξουν αξιοθάυμαστη αντοχή στην αναμονή μέχρι τα γκισέ.

Όλοι οι υπόλοιποι θα περιμένουν μετά το μεσημέρι για να επισκεφτούν τα ΑΤΜ έχοντας τη δυνατότητα ανάληψης 60€ ημερησίως.

Δείτε επίσης

ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

  «Στην τυραννία πρέπει να πας κόντρα εξαρχής. Η απολυταρχία όταν καβαλικέψει είναι δύσκολο να …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *