Κυριακή , 21 Ιουλίου 2024

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ

health--fear-1

Φίλτρα για νερό γιατί είναι μολυσμένο. Τα λαχανικά είναι πολύτιμα αλλά προσοχή γιατί είναι τίγκα στα χημικά πλέον. Τα λιπαρά γεμίζουν πουρί τις αρτηρίες. Το γάλα ύποπτο δηλητήριο. Τα συσκευασμένα τρόφιμα γεμάτα περίεργες ετικέτες, η ζάχαρη δολοφόνος, το τσιγάρο δαίμονας, το αλκοολ δολοφόνος, ο αέρας μολυσμένος, η θάλασσα μολυσμένη, τα κρέατα σάπια, τ΄αυγά σάπια, τα αναψυκτικά κίνδυνος θάνατος. Τα κινητά, οι υπολογιστές, η τηλεόραση, οι κεραίες, η ακτινοβολία όλα ΘΕΡΙΖΟΥΝ. Ο καρκίνος, οι καρδιοπάθειες, ο διαβήτης, τα αυτοάνοσα θερίζουν. Ότι ώρα και στιγμή ανοίξεις το χαζοκούτι, μια περιήγηση στο ιντερνετ, ένα περιοδικό, μια συζήτηση στη διπλανή παρέα, η ενημέρωση από τη γειτόνισσα, όλα ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΥΠΕΡΤΑΤΟ ΦΟΒΟ – ΑΡΡΩΣΤΙΑ – ΘΑΝΑΤΟΣ.

Θυμίζουν πως εσύ και τα παιδιά σου είστε ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΑΡΡΩΣΤΟΙ. Δεν υπάρχουν υγιείς άνθρωποι. Υπάρχουν εν δυνάμει ασθενείς. Δεν έχει σημασία πως αισθάνεσαι. Σημασία έχει πως στο μυαλό σου στη ψυχή σου πρέπει να συνειδητοποιήσεις πως ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΣΦΑΛΗΣ. Γιατί κάποιος θα πρέπει πλέον να έχει πραγματικά μεγάλη δόση αναισθησίας για να μην ΕΠΗΡΕΑΣΤΕΊ από το γεγονός πως ο αέρας που ανασαίνει, το νερό που πίνει, κάθε τρόφιμο που τρώει και κάθε συνήθεια που έχει δεν είναι ζωή αλλά ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΘΝΗΣΙΜΟΤΗΤΑΣ. Δεν ξέρω αν στο μεσαίωνα τα τρομολάγνα, απειλητικά ιερατεία είχαν κατορθώσει ποτέ να σπείρουν τόσο φόβο στις ψυχές των ανθρώπων όσο η σύγχρονη επιστήμη της υγείας και όλα τα ΜΜΕ. Δεν ξέρω αν ένα παιδάκι μιας πιο πρωτόγονης εποχής είχε μέσα του τόσο φόβο φωλιασμένο όπως οι ψυχές των σημερινών παιδιών.

Η τρομοκρατία της υγείας. Άνθρωποι που ψαχουλεύονται συνεχώς να δουν μήπως έβγαλαν το κακό σπυρί, που αναζητούν στο διαδίκτυο να ταιριάξουν τα συμπτώματά τους με κάτι που δεν ξέρουν κι είναι μοιραίο. Σε ένα κόσμο που κάνει ακριβώς τι; Για να δούμε λοιπόν όλα αυτά τα τρομακτικά πράγματα που βρίσκονται; Στα ράφια των σουπερ μάρκετ. Δεν τα έχει απαγορεύσει κανείς. Είναι εκεί. Και τα τσιγάρα είναι στα περίπτερα. Και τα ξύδια είναι στα μαγαζιά. Και τα κιινητά στις βιτρίνες. Κι οι κεραίες από πάνω μας. Και οι θάλασσες έχουν ταμπελάκια εδώ είναι καλά να βουτήξεις εκεί απαγορεύεται. Γιατί τι ακριβώς θα γίνει; Θα τη περνάμε με αέρα; Θα καθόμαστε ακίνητοι μέσα στο σπίτι με μια μάσκα στη μούρη και θα προσευχόμαστε να μην μας βρει το κακό; Όχι θα κάνουμε κάτι σπουδαιότερο.

Αφού  ξέρουμε πως είμαστε εν δυνάμει άρρωστοι θα γίνουμε ιατροεξαρτόμενοι και φαρμακοεξαρτώμενοι σε πρώτη φάση και σε δεύτερη φάση θα επιλέγουμε ΥΓΙΕΙΝΕΣ λύσεις. Συνεχείς ασταμάτητες εξετάσεις ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΤΥΧΕΙ ΚΑΤΙ.  Ο φόβος είναι η μεγαλύτερη εξάρτηση. Σκέψου ένα νέο παιδί που το εξασκούν στη πρόληψη από την εφηβεία του. Σκέψου έναν άνθρωπο που δεν νοιώθει κάτι, δεν υποφέρει, δεν αισθάνεται άσχημα αλλά θα υποβάλλεται ξανά και ξανά στο σκηνικό να περιμένει την  ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΙΑΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ. Εκείνες τις ώρες που θα του βάζουν το διάολο μέσα του, θα του φουσκώνουν το μυαλό με την ιδέα πως είναι ΤΡΩΤΟΣ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΙΡΑΙΟ, ΣΕ ΟΠΟΙΟΑΔΗΠΟΤΕ ΣΤΙΓΜΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΒΡΕΙ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΓΛΥΤΩΝΕΙ κλπ κλπ κλπ.

Εμβόλια, προληπτικές θεραπείες, συγκεκριμένες συνήθειες και ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΗ ΠΡΟΣΟΧΗ στο πόση παράταση μπορείς να πάρεις. Συνειδητοποιήσετε τι σημαίνει ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΛΠΙΔΑ, ΥΠΟΤΑΓΗ, ΤΡΟΜΟΣ. Μια τέτοια κοινωνία θα είναι έτοιμη για οποιοδήποτε πείραμα της πασάρουν. Είναι η κοινωνία του SOYLENT GREEN. Έτοιμη να δεχτεί πειραματικά τρόφιμα, πειραματικά εμβόλια στα σχολεία, υποψήφιους για ιατρικά πειράματα που θα παίρνουν ένα χαρτζιλίκι δώρο, πειραματικά τρόφιμα που θα κάνουν καλό στην υγεία, κι έτοιμη για ΜΑΖΙΚΟΥΣ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΜΟΥΣ, ΝΕΟΡΑΤΣΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΜΟΝΩΤΙΣΜΌ. Μακριά από πότες, από καπνιστές, από χοντρούς που τρώνε σάπια πράγματα. Καχυποψία για ανυπότακτους που δεν υποβάλλονται στο υποχρεωτικό (όπως θα γίνει κάποια στιγμή) ετήσιο γενικό τσεκ απ, από αντιρρησίες στα τρυπήματα και τα χαπακώματα. Κάθε σπίτι κι ένα πιεσόμετρο, ένα φαρμακείο τίγκα στα σκευάσματα επειγουσών αναγκών, ψυγεία γεμάτα με λάιτ προϊόντα, με βούτυρα που έχουν προσθήκες από στατίνες, αυγά ενισχυμένα, κρέατα που τους έχει βγει το λίπος, νερά που φιλτράρονται, απιονιστές που καθαρίζουν τη ατμόσφαιρα, οξυγόνο στη ντουλάπα για κάθε νόσο και κάθε μ@λακία.

Εν τω μεταξύ υιοθετώντας όλα αυτά το παράδοξο θα συνεχίζει. Τα παιδιά θα γεννιούνται άρρωστα, γιατί αν δεν το έχετε συνειδητοποιήσει ήδη είναι γεμάτα αλλεργίες ,χαπάκια για το θυροειδή στο τσεπάκι, ενέσεις ινσουλίνης στο φαρμακείο, αντιψυχωσικά φάρμακα από την εφηβεία και κατατρυπημένα από εμβόλια.  Ναι νομίζω πως ο μεσαίωνας σύντομα θα φαντάζει σαν κάποιος μακρινός εξωτικός παράδεισος ελευθερίας, μπροστά στο οργουελικό σκηνικό που χτίζεται με μεγάλη ταχύτητα. Το σκηνικό που θα πρέπει να χωρέσει μέσα τρομοκρατημένους απόλυτα υποταγμένους ανθρώπους που δεν θα έχουν τη δυνατότητα να ΑΦΟΥΓΚΡΑΣΤΟΥΝ τίποτα άλλο εκτός από αυτό που θα τους υποδεικνύει η αρμόδια αρχή.

Οι δυστοπικές κοινωνίες είναι ήδη εδώ. Με την συνεχώς αυξανόμενη δυστυχία, την απόλυτη εξάρτηση από τη κρατική τάξη , με τους φόβους πολλαπλασιασμένους, με τους ανθρώπους έρμαια στις διαθέσεις των ΟΣΩΝ ΞΕΡΟΥΝ ΚΙ ΕΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ. Υποταγμένοι στις ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ- ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥΣ.  Δεν θα πάρουμε λεφτά θα πτωχεύσουμε. Το κρέας προκαλεί καρκίνο. Τέρμα οι συντάξεις. Ένα νέο εμβόλιο σώζει από το συνάχι. Θα μειωθούν κι άλλο οι μισθοί. Τα χαρτομάντηλα που σκουπίζεις τη μύτη σου προκαλούν επικίνδυνες μορφές αλλεργίας. Θα κουρευτούν τα λεφτά σου στη τράπεζα. Έτσι με εναλλαγή. Μια στο καρφί και μια στο πέταλο. Την ώρα που θα συνειδητοποιείς πως ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙΣ ΝΑ ΠΤΩΧΕΥΣΕΙΣ θα συνειδητοποείς αμέσως μετα ΠΩΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙΣ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ. Και θα κρεμιέσαι από τη λύση που θα σου δίνουν σαν να είναι ευλογία από το Θεό.

Θα υποβάλλεσαι σε κάθε είδους μαρτύριο και θα είναι για το καλό σου.

Κατά ένα περίεργο τρόπο δεν θα αλλάζει τίποτα άλλο εκτός από τα προϊόντα που θα προωθούνται. Δεν θα γίνει προσπάθεια να μην  υπάρχει μόλυνση στην ατμόσφαιρα, απλά θα ανοίξουν εργοστάσια που θα πουλάνε ειδικές μάσκες. Δεν θα γίνει κάτι για να αλλάξει ο τρόπος που καλλιεργούνται τα λαχανικά και ο τρόπος που εκτρέφονται τα ζωντανά, απλά θα ανοίξουν βιομηχανίες που θα πουλάνε θαυματουργά χαπάκια που σε καθαρίζουν από τη σαπίλα, δεν θα γιατρευτεί τίποτα απλά θα γιγαντωθεί η βιομηχανία των διαγνωστικών εξετάσεων και η βιομηχανία σκευασμάτων που σώζουν την ανθρώπινη ζωή. Δεν θα κατανοήσει κανείς γιατί υποφέρεις από κάτι ή πως προήλθε, θα κόβουν και θα ράβουν αβλεπί κι αν δεν τα καταφέρουν θα έχεις δωρήσει όσα όργανα περισσέψουν για τους επόμενους απελπισμένους που θα περιμένουν ένα συκώτι, ένα νεφρό, ένα πνεύμονα, μια καρδιά και σύντομα κοντά σας γιατί όχι ΕΝΑΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ.

Γιατί δεν ξέρω αν το καταλάβατε αλλά η ανθρωπότητα σύντομα δεν θα είναι απλά εκτροφείο προβάτων αλλά ξεκάθαρο εργοστάσιο φασόν προκρούστειας λογικής, όπου ότι περισσεύει θα κόβεται (και σ΄αυτό θα συμπεριλαμβάνονται κυρίως οι ανυπάκουοι ) κι ότι είναι πολύ κοντό θα τραβιέται να μακρύνει όπως π.χ. η τσίπα που δεν έχει μείνει επάνω τους ούτε ίχνος….

Ένα πράγμα μόνο θα απαγορεύεται δια ροπάλου. Να καθίσεις ήσυχος σε μια γωνιά και να ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙΣ. ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ. ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΣΟΥ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ. Να ΑΦΟΥΓΚΡΑΣΤΕΙΣ τη δική σου αλήθεια, τα δικά σου συναισθήματα τις δικές σου πραγματικές ανάγκες κι επιθυμίες.

Στις κοινωνίες του μέλλοντος πολύ απλά ο άνθρωπος ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΑΥΤΟΝΟΜΑ. Ίσως και γι΄αυτό οι επαναστάτες του μέλλοντος πιθανότατα θα είναι όσοι τη γλυτώσουν και μείνουν “αμόρφωτοι”…

http://synithisypoptos.gr

Δείτε επίσης

Η Αυτοεκτίμηση

Η αυτοεκτίμηση είναι ιδέα, στάση, συναίσθημα, εικόνα και εξωτερικεύεται με τη συμπεριφορά. Αυτοεκτίμηση είναι η …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *