Τετάρτη , 22 Μαΐου 2024

Ήμασταν αντιΣΥΡΙΖΑ πριν γίνει cool

drgs

ΤΟΥ “ΣΤΑΛΙΝ”

Δεν θέλω να σας ξενίσω, αλλά όσοι στηρίξατε ΣΥΡΙΖΑ έχετε ευθύνη για κάθε περιστατικό καταστολής επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, για κάθε μείωση, απόλυση, έξωση από σπίτι που έρχεται. Έχετε κάθε ευθύνη για το τρίτο μνημόνιο. Καλώς τον κράζετε, αφού όπως λέτε σας κορόιδεψε, αλλά κάντε αυτοκριτική πρώτα. Ο Δρογώσης πχ χαζός είναι που παραδέχθηκε δημόσια ότι έκανε λάθος ξέρω γω;

Γιατί κάποιοι/ες από εμάς τα λέγαμε από το 2012 ότι ο ΣΥΡΙΖΑ λέει ψέμματα. Διότι όταν έλεγε ο ΣΥΡΙΖΑ για διαπραγμάτευση των όρων της δανειακής σύμβασης και κατάργηση του μνημονίου, ξέραμε ότι κάτι τέτοιο δεν είναι δυνατόν, αφού επί της ουσίας το μνημόνιο είναι οι όροι της δανειακής σύμβασης. Όταν λέγαμε ότι είναι ψευδό το σύνθημα του ΣΥΡΙΖΑ που έλεγε «Καμία θυσία για το ευρώ, καμία αυταπάτη για τη δραχμή», ξέραμε ότι σήμαινε «θυσίες για το ευρώ, ποιος την χέζει τη δραχμή».

 Όταν κάποι/ες λέγαμε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ξεφτιλίζεται με το να δέχεται κάθε είδους παλαιοΠΑΣΟΚο, ακούγαμε από τους ΣΥΡΙΖΑίους/ες να λένε ότι πρέπει να γίνει άνοιγμα στη κοινωνία. Μα άνοιγμα στη κοινωνία σημαίνει να μιλήσεις στους ανθρώπους, όχι στο κάθε στέλεχος που είναι βουτηγμένο στο βούρκο του αστικού κράτους.

 Και τώρα, κείμενα, αναρτήσεις, άρθρα, από απογοητευμένους/ες νυν και πρώην ΣΥΡΙΖΑίους/ες και μέσα σε αυτά ούτε ένα ίχνος αυτοκριτικής. Ούτε μια γραμμή που να λένε ότι έκαναν λάθος, ότι στήριξαν μια αυταπάτη. Τίποτα. Από πολιτικοί θύτες, έγιναν πολιτικά θύματα. Ε όχι, δεν είναι έτσι, στηρίξατε ΣΥΡΙΖΑ από το 2012 ως σήμερα ή μέχρι λίγο πριν τις εκλογές του 2015.

Ήμασταν αντιΣΥΡΙΖΑ πριν γίνει cool και μας ενοχλεί η πολιτική υποκρισία σας.

 ΥΓ: Πάμε πάλι, για να φύγουν μνημόνια, αντεργατικοί νόμοι, καταστολή και κάθε είδους πολιτική που ασκείται από πάσης φύσεως αστική κυβέρνηση, ένας τρόπος υπάρχει: Απεργίες, καταλήψεις σε χώρους εργασίας/σχολές/δημόσια κτήρια, οργάνωση εργατικών σωματείων, πορείες, διαδηλώσεις, συγκρούσεις. Καλώς ή κακώς μόνο έτσι γίνεται δουλειά. Ειδάλλως καθίστε και λουστείτε μια ακόμα καταπάτηση του δικαιώματός σας στην ελεύθερη ζωή.

https://kollectnews.wordpress.com

Δείτε επίσης

ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑ

Σαν σήμερα… Σαν σήμερα γεννήθηκε, σαν σήμερα πέθανε, σαν σήμερα αντισταθήκαμε, σαν σήμερα νικήσαμε, σαν …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *