Κυριακή , 26 Μαΐου 2024

# je suis arkas

neo skitso jkas gh«Στο κλίμα της πολιτικής βαρβαρότητας κάποιοι παρεξήγησαν κάποιες αναρτήσεις και έκαναν κακοήθη σχόλια. Έφτασαν σε σημείο να υπαινιχθούν ότι ο Αρκάς χρηματίζεται από συγκεκριμένα κέντρα για τα σκίτσα που αναρτήσαμε. Δεν συμφωνούμε με την απόφαση του Αρκά, αλλά καταλαβαίνουμε απολυτά έναν άνθρωπο που σε όλη του τη ζωή απέφυγε τη δημοσιότητα, να διασύρεται από ανεγκέφαλους επειδή, χωρίς κανένα κέρδος, έδωσε την άδεια να δημοσιεύονται σκίτσα του στο FB».

Με εντολή του Αρκά η σελίδα αναστέλλει τις αναρτήσεις μέχρι νεοτέρας.

Ο Διαχειριστής / η σελίδα στο fb “ARKAS-The-Original-Page”

Στο επίμαχο σκίτσο εμφανίζεται μια φιγούρα του Αρκά που λέει: «Έχω εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση. Είναι άνθρωποι που πατάνε γερά στον αέρα».

Δεν γνωρίζουμε τι μεσολάβησε προκειμένου να κατεβεί η δημοσίευση με το «επίμαχο» σκίτσο του δημοφιλούς ΑΡΚΑ. Στο twitter Ο ίδιος δεν έχει μιλήσει ακόμη και ενδεχομένως να μην το κάνει.

Δεν ξεχνάμε ότι λίγες εβδομάδες πριν ο Πρωθυπουργός αναφερόμενος σε ένα σκίτσο της ‘ΑΥΓΗΣ” που αναφερόταν στον υπ. Οικονομικών της Γερμανίας Σόιμπλε είχε ζητήσει συγνώμη – ως μη όφειλε-  λέγοντας «Δεν μας εκφράζει το προκλητικό πολιτικό μήνυμα που εξέπεμψε μια ατυχής γελοιογραφία. Ήταν μια ατυχέστατη στιγμή που δεν εκφράζει σε καμία περίπτωση την ελληνική κυβέρνηση και τον ελληνικό λαό».

Μπορεί η βαρβαρότητα να έφτασε στο απόγειό της με τα γεγονότα του Charlie Hebdo στη Γαλλία, αλλά οι περιπτώσεις δεν συγκρίνονται.

Επειδή «ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον», είμαστε βέβαιοι ότι το παρασκήνιο που θα αποκαλυφθεί θα φέρει σε πολύ δύσκολη θέση τους εμπνευστές της επίθεσης και των πιέσεων που ενδεχομένως ασκήθηκαν στον δημοφιλή Αρκά.

# je suis arkas

 

Δείτε επίσης

ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑ

Σαν σήμερα… Σαν σήμερα γεννήθηκε, σαν σήμερα πέθανε, σαν σήμερα αντισταθήκαμε, σαν σήμερα νικήσαμε, σαν …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *