Σάββατο , 25 Μαΐου 2024

Κανένα σπίτι σε χέρια τραπεζίτη!

marousi-22-4-2015bΜε κατάμεστη την αίθουσα στο Ειρηνοδικείο Αμαρουσίου από δεκάδες αλληλέγγυους οι πλειστηριασμοί κηρύχθηκαν άγονοι.  Επιχειρήθηκε παρ’ όλα αυτά η διενέργειά τους από δικηγόρους και συμβολαιογράφους των τραπεζών που αρνούνταν πεισματικά παρά τη γενικευμένη αντίδραση όλων των αλληλέγγυων να σταματήσουν κάθε πλειστηριασμό και εξακολουθούσαν τη προσπάθεια συνεννόησής τους κυριολεκτικά «κάτω από το τραπέζι» αγνοώντας προκλητικά κάθε έννοια των κανόνων διεξαγωγής. Παρέμεναν πάνω στην έδρα και την αίθουσα επιδιώκοντας παρά την αντίθεση των παρευρισκόμενων και την παρακώλυση της διαδικασίας με συνθήματα και αποδοκιμασίες να ολοκληρώσουν πλειστηριασμούς περιφερόμενοι και συνεννοούμενοι ακόμα και εκτός της αίθουσας, στους διαδρόμους και τα παρακείμενα στενά! Έφτασαν στο σημείο να επιδιώκουν καταθέσεις προσφορών ακόμη και μετά το πέρας της 5ης απογευματινής που θεωρείται ώρα λήξης κάθε διαδικασίας υποχρεώνοντας όλες τις συλλογικότητες που παραβρέθηκαν να παραμείνουν εκεί περισσότερο της μιας ώρας μετά την επίσημη λήξη της διαδικασίας όπως προβλέπεται προκειμένου να αποτρέψουν κάθε απόπειρα πλειστηριασμού.

Στις φωτο (θα αναρτηθεί και βίντεο αργότερα) φαίνεται καθαρά η στάση τους και η καταπάτηση κάθε τυπικής διαδικασίας προκειμένου να εξυπηρετήσουν τους εντολείς τους, τις τράπεζες.

Ας το καταλάβουν όμως μια και καλή. Δεν θα επιτρέψουμε κανένα πλειστηριασμό από τράπεζες και κράτος μέχρι να εγκαταλείψουν οι τελευταίοι την προσπάθεια αρπαγής της λαϊκής περιουσίας.

ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΗ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ / https://denplirono.wordpress.com

Δείτε επίσης

Αυτή η πολιτική η αντιλαϊκή θέλει χουντονόμους για να επιβληθεί

Συντονισμός Συλλογικοτήτων Αττικής – ΣΥΣΑ | Όλοι και όλες στη Βουλή, σήμερα, στις 4 μμ ενάντια …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *