Κυριακή , 14 Ιουλίου 2024

ΚΑΤΕΒΗΚΑΝ ΤΑ ΤΡΑΚΤΕΡ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

agrotes-1

Οι αγρότες θα αντιμετωπίσουν πρώτοι τη νέα φορολογική καταιγίδα με 500.000 εκκαθαριστικά της εφορίας που πρόκειται αυτοί πρώτοι να παραλάβουν.

Η προκαταβολή φόρου που από το 27% ανέβηκε στο 55% διπλασιάζει τις προκαταβολές οδηγώντας τους στην απόγνωση και ουσιαστικά στην εγκατάλειψη της αγροτικής δραστηριότητας. Ανοίγει έτσι ο δρόμος διάπλατα για τα λαχανικά των Βρυξελλών και τα υπόλοιπα αγροτικά προϊόντα των «εταίρων – δανειστών» μειώνοντας ακόμη περισσότερο την παραγωγική δύναμη της χώρας και αυξάνοντας στο διηνεκές το «δανεισμό» και την εξάρτηση.

Σήμερα άρχισαν να κατεβαίνουν τα τρακτέρ και οι αγρότες στους δρόμους οργανώνοντας τα μπλόκα.

Θράκη, Μακεδονία και Ήπειρος ανοίγουν την Πανελλαδική κινητοποίηση. Κήποι στον Έβρο, Εγνατία οδός στην Κομοτηνή, στο δρόμο Τελωνείο Εξοχής στη Δράμα, Κόμβος Αμυγδαλεώνα στην Καβάλα, Κόμβος  Κερδυλίων στις Σέρρες, Δεύτερη έξοδος Κατερίνης, Λιμάνι Ηγουμενίτσας,  Κόμβος Λαρίσης στην Κοζάνη.

Τις ερχόμενες μέρες, μετά τις εκλογές οι κινητοποιήσεις ενάντια στην άγρια φορολόγηση της αγροτιάς θα ενταθούν. Μαζί αναμένεται ένα μεγάλο κύμα αγανάκτησης κι οργής από εκατοντάδες χιλιάδες εργαζόμενους, συνταξιούχους, νεολαίας να εκφραστεί στους δρόμους.

Έρχονται δύσκολες ώρες για τους συνεταίρους των μνημόνιων και της λιτότητας. Ο ΣΥΡΙΖΑ και οι δανειστές δεν θα επιβεβαιωθούν στις προβλέψεις τους για εύκολη εφαρμογή του νέου ανθρωποκτόνου προγράμματος με την κωδική ονομασία «Μνημόνιο ΙΙΙ». Οι εκλογές δεν πρόκειται να επιβεβαιώσουν την υποταγή του ελληνικού λαού. Αντίθετα φαίνεται μια εβδομάδα νωρίτερα ότι αποτέλεσαν τη σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Έρχονται μέρες ενδιαφέρουσες, ωραίες μέρες. Στους δρόμους …

Δείτε επίσης

ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

  «Στην τυραννία πρέπει να πας κόντρα εξαρχής. Η απολυταρχία όταν καβαλικέψει είναι δύσκολο να …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *