Δευτέρα , 15 Απριλίου 2024

ΜΕΓΑΛΗ Η ΑΠΟΧΗ ΕΩΣ ΤΩΡΑ

APOXI-3

Η αποχή φαίνεται να εκφράζει τη δυσαρέσκεια μεγάλου μέρους των εκλογέων για τα αποτελέσματα της πολιτικής των κομμάτων της συγκυβέρνησης.

 Ευελπιστούμε να μην επιβεβαιωθούμε μέχρι να κλείσουν οι κάλπες και τελικά η προσέλευση να ενισχυθεί τις υπόλοιπες ώρες στα εκλογικά τμήματα. Μέχρι τώρα καταγράψαμε μεγάλα ποσοστά αποχής σε τμήματα της εκλογικής περιφέρειας Β’ Αθήνας, ποσοστά που ήταν σε σύγκριση με τις προηγούμενες εκλογές υπερδιπλάσια.

Επαναλαμβάνουμε την εκτίμηση ότι η αποχή μπορεί  «να εκφράζει τη διαμαρτυρία και τη διαφωνία» αλλά στην ουσία εξυπηρετεί τη στόχευση των κομμάτων που στηρίζουν τα μνημόνια και ειδικά των δύο μεγάλων (ΣΥΡΙΖΑ –ΝΔ). Καθόλου τυχαία και με σχεδιασμό καλλιεργήθηκε ως «έκφραση διαμαρτυρίας» από δημοσκόπους και ΜΜΕ.

Στόχος να επιτευχθεί η συμφωνία της συνέχισης των μνημόνιων και της λιτότητας με αποκλεισμό εκείνων των πολιτικών σχηματισμών που έχοντας σημειώσει και μια εκλογή καταγραφή με μεγαλύτερα ποσοστά θα έχουν τη δυνατότητα του σχεδιασμού με καλύτερους όρους από τις 21 Σεπτέμβρη του αγώνα για την ανατροπή της ισοπέδωσης που έρχεται αγωνιστικά στους δρόμους.

Έχουμε ακόμη μερικές ώρες μέχρι να κλείσουν οι κάλπες. Ας μην επιβεβαιώσουμε τους σχεδιασμούς τους. Πηγαίνουμε και ψηφίζουμε «όχι» στα μνημόνια και τη λιτότητα.

 

Δείτε επίσης

ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

  «Στην τυραννία πρέπει να πας κόντρα εξαρχής. Η απολυταρχία όταν καβαλικέψει είναι δύσκολο να …

Ένα σχόλιο

 1. ΑΝ ΠΑΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟ……….
  ΕΣΕΙΣ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΑΥΤΟΙ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
  Ο ΛΑΟΣ ΨΗΦΙΣΕ ; ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΕΛΟΣ !
  ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ……………………………………………………………….. Γιατί πρέπει (εκτός της αποχής), οπωσδήποτε να καταγγείλουμε τις εκλογές και να κάνουμε καταλήψεις στα μεγαλα εκλογικά κέντρα???
  Επειδή κανείς δεν δύναται να διακρίνει την συνειδητή αποχη απ την ασυνείδητη.( όχι λοιπόν απλή αποχή χωρίς καταγγελίες και καταλήψεις). Καταλήψεις με σύνθημα *ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ*
  δειτε και κοινοποιήστε
  Η ΑΠΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΞΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΜΟΝΟΝ ΟΤΑΝ ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΤΙΚΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙΜΕΝΗ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΈΧΟΥΝ … ΔΕΙΤΕ…. .Και να ξέρετε , ότι τα καθάρματα που θα συμμετέχουν ως ψηφοφόροι ή ως υποψήφιοι στις προσεχές εκλογες του Σεπτεμβρίου 2015, θα ειναι οι κυρίως υπαίτιοι για την γενοκτονία που ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΟΡΚΙΣΤΕΙ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΝ. πάνω σαυτά τα καθάρματα θα εφαρμοστεί το Άρθρο 120 του Συντάγματος και θα είναι αμείλικτο ) (δείτε και κοινοποιήστε)
  ΠΡΟΣΟΧΗ – ΠΑΡΑΣΙΩΠΗΣΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ- Π.Κ 232
  Όποιος γνωρίζει οτι συντελείται ενα κακούργημα (η οτι έχει γίνει-τελέστηκε) και το κρύβει, δεν το καταγγέλει όπως είναι υποχρεωμένος βάσει του άρθρου 232 του Ποινικού Κώδικα έχει ποινή 3ετούς φυλάκισης. ΑΝ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΑΦΟΡΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΤΕ Η ΠΟΙΝΗ ΦΥΛΑΚΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ 3ετή ΕΩΣ ΚΑΙ ΙΣΟΒΙΑ.
  Αρθρο: 232 του Π.Κ
  ΠΟΙΝΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ (Π.Κ.), ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΝΟΜΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΠΑΡΑΣΙΩΠΗΣΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ.
  1. Όποιος, ενώ έμαθε με τρόπο αξιόπιστο ότι μελετάται κακούργημα ή ότι άρχισε ήδη η εκτέλεσή του, και σε χρόνο τέτοιον ώστε να μπορεί ακόμα να προληφθεί η τέλεση ή το αποτέλεσμά του, παραλείπει να το αναγγείλει εγκαίρως στην αρχή, τιμωρείται, αν το κακούργημα τελέστηκε ή έγινε απόπειρά του, με φυλάκιση μέχρι τριών ετών, ανεξάρτητα αν ο δράστης τιμωρηθεί.
  Η δικογραφία της εσχάτης προδοσίας για 173 βουλευτές αναγγέλθηκε απο την βουλή και οι έλληνες δεν την κατήγγειλαν ως όφειλαν, οι δε υπόλοιποι 127
  βο(υ)λευτές το έκαναν γαργάρα (συγκάλυψαν την δικογραφία) επίσης, με συνέπεια όλο το κοινοβούλιο και ο ελληνικός λαός να είναι υπόλογοι για το ποινικό αδίκημα της παρασιώπησης εγκλήματος! (σύμφωνα με το 232 του Π.Κ, ανωτέρω) ΕΚΤΟΣ απο όσους κατήγγειλαν το έγκλημα και τις παράνομες εκλογές του 2012, 2015 στις οποίες συμμετείχαν πολιτικοί-βουλευτές για τους οποίους υπήρχε σχηματισμένη δικογραφία αλλά και πολιτικοί-υποψήφιοι που γνώριζαν οτι υπήρχε σχηματισμένη δικογραφία στα συρτάρια της δικαιοσύνης.
  Eίναι ασύλυπτα όλα αυτά, για τον κοινό νου, και πέφτει νοκ αουτ (ρίχνει τις ασφάλειες) απο το μέγεθος του ανοσιουργήματος που έχει παιχτεί εις βάρος του ελληνικού λαού. Έτσι κάποιοι πέφτουν στην απάθεια η περνάνε στην θέση της άρνησης για να προστατέψουν τον ψυχισμό τους, γιατί αν το καλοσκεφτείς μπορεί και να χάσεις τα λογικά σου με την σκευωρία του καθεστώτος (πολιτικοί, δημοσιογράφοι, δημ.υπάλληλοι[ οι φυσικοί αυτουργοί της εφαρμογής ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΑΤΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΝΟΜΟΘΕΤΗΜΑΤΩΝ], φύλακες του κατοχικού καθεστώτος (κατοχική διότι με μνημόνια έχει εκχωρθεί η εθνική μας κυριαρχία και η εκτελεστική εξουσία ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ!) που έχουν συνεργασία με αυτό και ανάλογα συμφέροντα). Ζούμε έναν ακήρυχτο πόλεμο ουσιαστικά με πραγματικά θύματα-θανάτους, συσσίτια, άστεγους, 40% ανεργία, μετανάστες, κλοπή του εθνικού πλούτου, εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας στον εχθρό μέσω συμβάσεων! τι άλλο χρειάζεται για να καταλάβει κάποιος ότι τελούμε υπο κατοχή και έχει γίνει εν τοις πράγμασι de facto ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ?https://www.facebook.com/notes/%CF%83%CF%84%CE%AD%CF%86%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CF%82-%CF%89%CF%81%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AC%CF%82/%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%B3%CE%B5%CE%BB%CE%AF%CE%B1-%CE%B5%CE%BA%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CF%89%CE%BD-%CF%83%CE%B5%CF%80%CF%84%CE%B5%CE%BC%CE%B2%CF%81%CE%B9%CE%BF%CF%85-2015/10153568370428449

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *