Κυριακή , 14 Ιουλίου 2024

Μετάβαση στη Μεσούντα Άρτας την Κυριακή 7 Ιούνη 2015, για τα 70 χρόνια από το θάνατο του Άρη Βελουχιώτη

arisΗ Λέσχη Εργασίας, Αλληλεγγύης και Πολιτισμού, στα πλαίσια του διήμερου οδοιπορικού για τα 70 χρόνια από το θάνατο του Άρη Βελουχιώτη που οργανώνεται με πρωτοβουλία της Εργατικής Λέσχης Νέας Σμύρνης και με τη συμμετοχή των εργατικών λεσχών όλης της χώρας στις 6-7 Ιούνη, οργανώνει μετάβαση με πούλμαν από την πόλη των Τρικάλων στη Μεσούντα της Άρτας, εκεί που άφησε την τελευταία του πνοή ο πρωτοκαπετάνιος του Ε.Λ.Α.Σ.

Μαζί με τα μέλη της Εργατικής Λέσχης Νέας Σμύρνης και των άλλων εργατικών λεσχών, θα μεταβούμε στη Μεσούντα και από εκεί στο φαράγγι «Φάγγου», στο ακριβές σημείο όπου ο Άρης Βελουχιώτης έκανε την «έφοδο» στους ουρανούς. Καλούμε αγωνίστριες κι αγωνιστές, ανθρώπους που μαζί βαδίσαμε στους δρόμους των κινημάτων, να συμμετέχουν στο οδοιπορικό στα βήματα του Άρη.

Η αναχώρηση θα γίνει την Κυριακή 7 Ιούνη, στις 8:00 π.μ. από το κέντρο της πόλης. Δήλωση συμμετοχών το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα 25 Μάη. Τιμή συμμετοχής, 13 ευρώ. Πληροφορίες: 6986396770, 6974058845.

Δείτε επίσης

Συμβολαιογράφοι: Τελικά έπεσαν οι μάσκες!

Οι Συμβολαιογραφικοί Σύλλογοι Ελλάδας, αφού εξασφάλισαν το ρόλο τους στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς, αποφάσισαν να σταματήσουν την αποχή τους, …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *