Πέμπτη , 18 Απριλίου 2024

Μία – Δύο – Παντού και Πάντα, μια Κόκκινη ΡΟΖΑΒΑ

rozava

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ «ΟΧΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ»

Σύντροφοι και συναγωνιστές, θέλουμε να επισημάνουμε ότι εμείς θεωρούμε ότι στο πλαίσιο των διεκδικήσεων μας απέναντι στο Αντεργατικό Πραξικόπημα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ πρέπει να είναι η στόχευση Ανατροπής της κυβέρνησης και της αστικής πολιτικής, η έξοδος-διάλυση της Ε.Ε. και του ΝΑΤΟ.

Εμείς από την πρώτη στιγμή θέσαμε το «ΔΙΠΛΟ ΟΧΙ των Φαντάρων» που πρέπει να φτάσει μέχρι τέλος.

Ένα «ΟΧΙ» που στρέφονταν και στρέφεται ενάντια στην Ε.Ε.-ΔΝΤ και τοκογλύφους, αλλά και στουςΣαμαροβενιζέλους. Αυτοί προκάλεσαν την Χρεωκοπία. Αυτοί έφεραν τα Μνημόνια. 

Επιβάλλοντας το βάναυσο αστυνομικό κράτος έκτακτης ανάγκης του Κοινοβουλευτικού Ολοκληρωτισμού.  Συνεργαζόμενοι με τους ΝΑΖΙ της Χρυσής Αυγής, για να γίνουν πράξη τα αντεργατικά τους σχέδια. Αυτοί οδήγησαν σε αυτοκτονία 10000 συμπολίτες μας, άρπαξαν κόπους μιας ζωής, μας πέταξαν στη φτώχεια, ανεργία, μετανάστευση. Μαζί με τον ΑΓΕΕΘΑ Κωσταράκο κατέβασαν τον Στρατό εναντίον αντικυβερνητικών διαδηλωτών (2012).

Εκατοντάδες φαντάροι από 50 μονάδες, συμπαρασύροντας σε μια μεγάλη ενότητα και την πλειοψηφία του χαμηλόβαθμου μόνιμου,  λένε το δικό τους  «ΔΙΠΛΟ ΟΧΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΝΕΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ».

Στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που ακυρώνει προεκλογικές δεσμεύσεις και προτείνει νέα μνημονιακά μέτρα.

Στους 65 καραβανάδες, Αρχηγούς Επιτελείων και Αρχηγούς ΓΕΕΘΑ που μας κάλεσαν να ψηφίσουμε «ΝΑΙ» στα Μνημόνια. Αυτοί που εμπλέκονται στις σκανδαλώδεις αγορές όπλων, που εξυπηρέτησαν το πελατειακό κράτος και επεξεργάζονται από το 2008 να κατέβει ο Στρατός στο δρόμο εναντίον των κοινωνικών κινημάτων.

Ø  Είπαμε ΟΧΙ λοιπόν σε Καμμένο-Ήσυχο-Τόσκα, στον μιλιταρισμό καις τον εθνικισμό τους που έκανε αισχρή επίδειξη στην 25Η Μαρτίου, συγκαλύπτοντας το ναζιστικό σόου των ΟΥΚάδων.

Ø  Είπαμε ΟΧΙ στον Ήσυχο-Ταφφύλη που ενώ υποσχέθηκαν προεκλογικά το σταμάτημα της εργασιακής εκμετάλλευσης των φαντάρων. Μετεκλογικά μας μετατρέπουν σε άμισθους δούλους Στρατού-Κράτους με πρόσχημα «τον κοινωνικό ρόλο του Στρατού». Εμείς θα πρέπει να γίνουμε οι δωρεάν εργαζόμενοι δάσκαλοι, γιατροί, μηχανικοί, δικηγόροι, να καθαρίσουμε παραλίες, να μαζέψουμε σκουπίδια, να κάνουμε τους υπηρέτες σε Στρατιωτικές Κατασκηνώσεις.

Ø  Είπαμε όχι σε αυτούς που βάφουν τα χέρια τους με αίμα φαντάρων και μονίμων, που δολοφονούνται σε Ασκήσεις του ΝΑΤΟ, σε Ατυχήματα και από Αδιαφορία, όπως ο 21χρονος συνάδελφος Νικήτας στο ΚΕΕΜ Σπάρτης.

Ø  Είπαμε όχι σε Τσίπρα-Καμμένο, Κοτζία-Ήσυχο που μετατρέπουν την χώρα σε ορμητήριο των Αμερικάνων και του ΝΑΤΟ, που υπέγραψαν τον Πόλεμο της Ε.Ε. και του ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟΥ εναντίον των Μεταναστών, τις νέες εισβολές του ευρωπαϊκού ιμπεριαλισμού σε Αφρική και Μέση Ανατολή.  

Ø  Είπαμε ΟΧΙ στα άχρηστα εξοπλιστικά προγράμματα αξίας 500 εκατ. ευρώ, τα αμερικανικά ORION. Είπαμε ΟΧΙ σε αυτούς που δίνουν το 2% του ΑΕΠ στο ΝΑΤΟ για να πάρουν τα συγχαρητήρια των ΗΠΑ.

Ø  Είπαμε ΟΧΙ στον απαράδεκτο διαγωνισμό πρόσληψης των 1000 νέων Μισθοφόρων Στρατιωτών ΟΒΑ!

Ø  Είπαμε ΟΧΙ στις συμμαχίες με το Κράτος Δολοφόνο Ισραήλ και τη Χούντα των στρατηγών της Αιγύπτου.

Το ΟΧΙ ήταν ζήτημα πάλης στα στρατόπεδα και την επόμενη μέρα του Αντεργατικού Πραξικοπήματος.

Όταν είχαμε και το πρώτο θύμα του νέου Μνημονίου με την Αυτοκτονία στελέχους της Π.Α. στο Βόλο.

Όταν διοικητής στην Αλεξανδρούπολη προπαγάνδιζε την κατάπτυστη μνημονιακή συμφωνία, η δράση του ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ τον απομόνωσε, καταφέρνοντας να εκφράσει την οργή της μεγάλης πλειοψηφίας των συναδέλφων.

Καταγγείλαμε και εκθέσαμε τον Λοχαγό στο ΚΕΜΧ Ναυπλίου που προπαγάνδιζε ότι η στρατιωτική μας εκπαίδευση στοχεύει στην αντιμετώπιση του εσωτερικού εχθρού!

Είπαμε ΟΧΙ στο νέο στρατιωτικό σύμφωνο Ελλάδας-Ισραήλ που προσφέρει τη δυνατότητα και στα 2 στρατεύματα των αντίστοιχων χωρών να εκπαιδεύονται το ένα στη χώρα του άλλου. Το Ισραήλ δεν έχει υπογράψει ποτέ στο παρελθόν ανάλογη συμφωνία με άλλη χώρα εκτός των ΗΠΑ!

Είναι η συνέχεια της άσκησης «ΗΝΙΟΧΟΣ» που διοργάνωσαν Καμμένος-Ήσυχος με το Ισραήλ και τις ΗΠΑ, για να αντιμετωπίσουν την αμφισβήτηση εκατοντάδων φαντάρων σε δεκάδες στρατόπεδα.

Κλιμακώνουμε την προσπάθεια μας για κίνημα Μαζικό Μέσα και Έξω από τον Στρατό.

Τώρα που η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ εφορμά για να κάνει πράξη την πιο άγρια ταξική πολιτική.

Που αποφασίζει μαζί με το ΝΑΤΟ να συνδράμει την Τουρκία στο βρώμικο Πόλεμο που διεξάγει εναντίον της Τουρκικής-Κουρδικής Αριστεράς με πρόσχημα το ISIS. 

Γιατί συναγωνιστές, η ΡΟΖΑΒΑ, γελοιοποιεί τους Μονοδρόμους. Με τα χαρακτηριστικά κοινωνικής αυτοργάνωσης και απελευθέρωσης που αναδεικνύει, με την αποφασιστικότητα και την μαχητικότητα της, αποτελεί φάρο για τον κόσμο της εργασίας και τις κοινωνικές αναζητήσεις παγκόσμια, αλλά και την χειρότερη απειλή για την Νέα καπιταλιστική ιμπεριαλιστική τάξη πραγμάτων.

Εμάς συναγωνιστές δεν μας αντιστοιχεί το δίλημμα να μετρήσουμε τη φτώχεια μας με ευρώ ή δραχμή.

Δεν μας αντιστοιχεί η Καθεστωτική-Μνημονιακή Αριστερά του Τσίπρα-Δραγασάκη-Παπαδημούλη.

Δε μας πρέπει η αριστερά του εναλλακτικού δρόμου αστικής οικονομικής ανάπτυξης, που από κυβερνητικές θέσεις έβαψε τα χέρια της στο αίμα των εργατών των ΕΛ.ΠΕ και των φαντάρων.

Δε μας πρέπει η Αριστερά των Λαφαζάνη και Ήσυχου.

Εμάς μας ανήκει η Αριστερά της ΡΟΖΑΒΑ, της εργατικής διεθνιστικής αντικαπιταλιστικής πάλης και ανατροπής.

Αυτή είναι η Απάντηση στο Μονόδρομο των Μνημονίων και της Ε.Ε., η Απάντηση στην Αντεπανάσταση και στον Ολοκληρωτισμό του σύγχρονου καπιταλισμού.

Μία-Δύο-Παντού και Πάντα μια Κόκκινη ΡΟΖΑΒΑ.

Καλούς αγώνες σύντροφοι και συναγωνιστές.  

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437

diktiospartakos.blogspot.com

Δείτε επίσης

Αυτή η πολιτική η αντιλαϊκή θέλει χουντονόμους για να επιβληθεί

Συντονισμός Συλλογικοτήτων Αττικής – ΣΥΣΑ | Όλοι και όλες στη Βουλή, σήμερα, στις 4 μμ ενάντια …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *