Παρασκευή , 24 Μαΐου 2024

Νέα δικτατορία της ολιγαρχίας με το μνημόνιο ΙΙΙ

zoikon

 

 

Απίστευτης έντασης φοροκυνηγητό. Δικτατορικής σύλληψής ποινές και πρόστιμα. Κατάργηση κάθε αστικού νομικού δικαιώματος υπεράσπισης. (Έφοδοι και μέσα στα σπίτια χωρίς εντολή εισαγγελέα). Κατασχέσεις τραπεζικών λογ/μών μικροκαταθετών. Πλειστηριασμοί. Επαναφορά της φυλάκισης για οφειλές στα ασφαλιστικά ταμεία. Φυλάκιση για όσους χρησιμοποιούν τα ΜΜΜ χωρίς εισιτήριο. Εξανδραποδισμός του ασφαλιστικού συστήματος. Ξεπούλημα όλης της δημόσιας περιουσίας. Σκανδαλώδες ρυθμίσεις για τους καρχαρίες που αποκτούν δημόσια γη και ακίνητα. (Τους απαλλάσσουν από τον ΕΝΦΙΑ και τα δημοτικά τέλη.) Ξεκλήρισμα των αγροτών και προσχεδιασμένη καταστροφή της αγροτικής παραγωγής. Κλείνουν όλες τις μεγάλες υποθέσεις φοροδιαφυγής και ανοίγουν τους φακέλους της εφορίας με τις αυτοπεραιώσεις χιλιάδων μικροαπασχολούμενων επαγγελματιών  με στόχο την τελική τους εξόντωση. Επιβάλλουν νέα capital control για μισθωτούς και  συνταξιούχους αποστερώντας τους το δικαίωμα στην διαχείριση των αποδοχών τους. Επιβάλουν το πλαστικό χρήμα και τη μαύρη αγορά. Σε οφθαλμοφανή προσυνεννόηση με τους τραπεζίτες που γέμισαν τα κανάλια με διαφημίσεις για τα περίφημα POS επιδιώκοντας να τα επιβάλλουν επικοινωνιακά περιορίζοντας τις αντιδράσεις για τη χρήση τους.

Ηθελημένα και με σχεδιασμό «μπατάρουν το καράβι». Επιδιώκουν τη μεγαλύτερη αναδιανομή εισοδημάτων μετά την κατοχή του 1941-44.

Απίστευτοι πολιτικοί απατεώνες. Βουλιάζουν τις ελπίδες και συλλυπούνται τα θύματα!

Όλα με τη διαδικασία του επείγοντος. Όλα με στόχο και σχεδιασμό να αποτραπούν οι αντιδράσεις και να αποφευχθεί μια ενδεχόμενη εξέγερση.

zoe

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου τους κατηγόρησε ευθέως για διαπλοκή. Την καλούμε να βγάλει τους φακέλους που κατέχει στη δημοσιότητα.  Να δημοσιοποιήσει όλες τις δικογραφίες με όλα τα στοιχεία που περιέχουν. Εάν όσα λέει τα εννοεί οφείλει να τους τινάξει στον αέρα τώρα!

zoeko

Η οργή και η αγανάκτηση του κόσμου οφείλει να συντονιστεί με τους ρυθμούς των σχεδιασμών της ισοπέδωσης που εξελίσσεται ταχύτατα και να εκδηλωθεί άμεσα. Εάν αυτό δεν συμβεί θα ξυπνήσουμε ένα πρωί – μετά Συ.ρι.ζα. (μ.σ) – δίκην 22ας Απρίλη 1967, σε ένα σύγχρονο κοινοβουλευτικό ολοκληρωτισμό, με κυβέρνηση ολιγαρχών και «εθνικών εργολάβων», εντελώς πένητες, αλυσσοδεμένοι και διαχειρίσιμοι, με μοναδική διαφορά ότι θα έχουμε internet (όσοι θα έχουμε ακόμη να πληρώσουμε το λογαριασμό βεβαίως, βεβαίως) …

Δείτε επίσης

ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑ

Σαν σήμερα… Σαν σήμερα γεννήθηκε, σαν σήμερα πέθανε, σαν σήμερα αντισταθήκαμε, σαν σήμερα νικήσαμε, σαν …

Ένα σχόλιο

  1. Νινα Ναστασα

    Η Ζωή θα έχει την υποστήριξη του κόσμου,δεν θα είναι μόνη.¨Ολοι ελπίζουμε ότι θα κάνει κάτι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *