Σάββατο , 13 Ιουλίου 2024

Νέα δημοσκόπηση: Οικουμενική ολοταχώς …

dimo 2015

Σημάδια κόπωσης και φθοράς (!) φαίνεται να εμφανίζει η κυβέρνηση 60 ημέρες μετά τις εκλογές. Αυτό είναι το αποτέλεσμα έρευνας της Kapa Research που δημοσιεύει σήμερα το ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ.

18,4%, για τον ΣΥΡΙΖΑ, 14,9% για την ΝΔ, η ΧΑ στο 5,6%, το ΠΑΣΟΚ 4,5% και το ΚΚΕ στο 4,4%. Κάτω από το όριο του 3% η Ένωση Κεντρώων με 2,3%, το Ποτάμι με 2,2% και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 2,1%.

Στο 44% δηλ. βρίσκονται συνολικά όλα τα κόμματα πλην της ΧΑ και του ΚΚΕ που δεν συμμετείχε στην χθεσινή σύσκεψη-παρωδία και οπωσδήποτε δεν πρόκειται να συμμετάσχει σε οποιαδήποτε απόπειρα διάσωσης τοπυ υφιστάμενου πολιτικού συστήματος.

Εάν προσθέσουμε και την ΧΑ στο 44% το ποσοστό δεν ξεπερνάει το 50%.

Το 65% κρίνει αρνητικά όλη την κυβερνητική θητεία. Το 71,4% κρίνει αρνητικά και τη συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ –ΑΝΕΛ.

Στην ερώτηση τι πρέπει να κάνει ο πρωθυπουργός εάν χάσει την πλειοψηφία στη βουλή, το 23,5% προκρίνει τη συνεργασία με ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι και Ένωση Κεντρώων.

Το κερασάκι όμως στην τούρτα βρίσκεται εδώ: Την Οικουμενική προτιμά το 37,8%, ενώ παραίτηση και προσφυγή σε εκλογές θα ήθελε το 25,8%.

Ο κύβος ερρίφθη. Οικουμενική κυβέρνηση για να διαχειριστεί τη χρεοκοπία του πολιτικού συστήματος και τη χρεοκοπία της χώρας. Είμαστε στο στάδιο των δημοσκοπήσεων. Θα ακολουθήσουν κι άλλες με πάνω κάτω τα ίδια αποτελέσματα. Η επικοινωνιακή διαχείριση των εξελίξεων, βλ. οικουμενική, ξεκίνησε. 

Στόχος: Να ολοκληρωθεί η ισοπέδωση της κοινωνίας και να προστατευτούν τα συμφέροντα «δανειστών», τοκογλύφων, τραπεζιτών, «εθνικών εργολάβων». Οι μέρες που έρχονται και οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές. Το ξαναεπαναλμβάνουμε. Το κλειδί των εξελίξεων είναι ο λαός. Και οι δρόμοι …

 

Δείτε επίσης

ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

  «Στην τυραννία πρέπει να πας κόντρα εξαρχής. Η απολυταρχία όταν καβαλικέψει είναι δύσκολο να …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *