Κυριακή , 21 Ιουλίου 2024

ΝΕΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ 34η ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ: ΣΕ ΟΡΙΑΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΙ ΦΑΝΤΑΡΟΙ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΣΤΟ HOT SPOT ΔΙΑΒΑΤΩΝ

hot-spot-1

Δεν πάει άλλο με αυτά που τραβάνε οι συνάδελφοι φαντάροι και το μόνιμο προσωπικό εξαιτίας της Στρατιωτικοποίησης του Προσφυγικού Ζητήματος. Δεν πάει άλλο με τις άθλιες συνθήκες που βιώνουν οι πρόσφυγες-μετανάστες στα «Κέντρα Φιλοξενίας»-Στρατόπεδα Συγκέντρωσης.

Όλα τα ψέματα της κυβέρνησης και της Ε.Ε. καταρρέουν συμπαρασύροντας μαζί τους τόσο του πρόσφυγες-μετανάστες, όσο και το σύνολο του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων. Ενώ τα HOT SPOT αρχικά είχαν παρουσιαστεί ως «κέντρα φιλοξενίας για ελάχιστο χρονικό διάστημα», ώστε η κυβέρνηση πίσω από το δίλημμα ανοικτό ή κλειστό Στρατόπεδο και την ανάγκη να αντιμετωπιστεί άμεσα η ανάγκη οι δυστυχισμένοι αυτοί άνθρωποι να βρουν στέγαση-σίτιση-φροντίδα

 Με σκοπό να αποκρύψουν τον πραγματικό ρόλο των   HOT SPOT, δηλαδή την Καταγραφή-Διαλογή σε πρόσφυγες πολέμου και οικονομικού μετανάστες-Απέλαση των τελευταίων.

Σύντομα αποκαλύπτεται ότι δεκάδες χιλιάδες πρόσφυγες, με την συμφωνία της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ θα εγκλωβιστούν για μεγάλο χρονικό διάστημα στην Ελλάδα, που μετατρέπεται σε ένα τεράστιο Στρατόπεδο Συγκέντρωσης, καθώς η Ε.Ε. και το σύνολο των «πολιτισμένων» ευρωπαϊκών κρατών τους απαγορεύουν να περάσουν τα σύνορα.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ συμφωνεί λοιπόν να ανοίξει δεκάδες στρατόπεδα συγκέντρωσης σε όλη τη χώρα, σε εντελώς ακατάλληλους χώρους –αποθήκες, λιμάνια, εγκαταλελειμμένα  στρατόπεδα και αεροδρόμια κλπ.- στοιβάζοντας τους σε σκηνές και πρόχειρα καταλύματα, που δεν πληρούν καμιά συνθήκη αξιοπρεπούς διαβίωσης: τα περισσότερα από αυτά δεν έχουν ύδρευση,  αποχέτευση (αυτό βεβαίως δεν σημαίνει ότι οι ιδιωτικές εταιρείες δεν κερδοσκοπούν νοικιάζοντας χημικές τουαλέτες, πουλώντας κοντέινερ κλπ).    

Ακριβώς για να μείνουν όλα αυτά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η κυβέρνηση απαγόρευσε την είσοδο των δημοσιογράφων στα HOT SPOT! Επίσης, δεν είναι τυχαίο ότι το  ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ αντιμετωπίζει μια σοβαρή επίθεση Λογοκρισίας καθώς η GOOGLE, για δύο μέρες, και ενώ οι φαντάροι με συνεχείς τους επιστολές καταγγελίας αποκάλυπταν τι πραγματικά συμβαίνει στα HOT SPOT, απενεργοποίησε το diktiospartakos.blogspot.com. Στόχος τους, οι φαντάροι να χάσουν το δίαυλο επικοινωνίας τους με την κοινωνία και να ορθωθούν «ηλεκτρονικά στεγανά», εμποδίζοντας την κοινωνία να πληροφορηθεί ποια είναι η πραγματική εμπλοκή των Ενόπλων Δυνάμεων στο προσφυγικό ζήτημα. Είχε προηγηθεί η αποκάλυψη της ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ότι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή στην Αθήνα οργάνωσε στις αρχές Φεβρουαρίου κλειστό σεμινάριο σχετικά με το προσφυγικό ζήτημα.

ΝΕΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ 34η ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ

hot-spot-SINDOS-1

Στην νέα τους καταγγελία οι συνάδελφοι αποκαλύπτουν όχι μόνο την οριακή τους κατάσταση, αλλά και τις άθλιες συνθήκες που βιώνουν οι πρόσφυγες-μετανάστες.

Αυτή την ώρα, στο Στρατόπεδο Συγκέντρωσης της Σίνδου έχει συσσωρευτεί ένας τεράστιος αριθμός προσφύγων, που υπερβαίνει κατά πολύ τους αρχικούς σχεδιασμούς. Οι συνθήκες που επικρατούν στο στρατόπεδο είναι απερίγραπτες, καθώς έχει μετατραπεί σε ένα σκουπιδότοπο. Υπάρχει μόνο βρωμιά πλέον στο στρατόπεδο καθώς δεν καθαρίζεται. Οι υπηρεσίες καθαριότητας του Δήμου είναι άφαντες και μικρά παιδία παίζουν μέσα στα βρωμόνερα και τα σκουπίδια συνεχίζουν να στοιβάζονται.

Επίσης, στους φαντάρους έφτασε η πληροφορία, ότι μόλις τελειώσουν με το στήσιμο και των υπολοίπων Στρατοπέδων Συγκέντρωσης, θα αναλάβουν οι στρατιώτες και την συντήρηση-καθαριότητα τους. Βλέπεις, βρήκαν οι Υπουργοί Άμυνας Καμμένος-Βίτσας και ο ΑΓΕΣ Τελλίδης το δωρεάν εργατικό δυναμικό…

Ενώ η κυβέρνηση και η στρατιωτική ηγεσία επιχειρούν να τονίσουν την αποτελεσματικότητα των Ενόπλων Δυνάμεων, πλάθοντας μια ωραιοποιημένη εικόνα, εντελώς άσχετη με την πραγματικότητα, έχοντας την συμβολή του φιλοκυβερνητικού τύπου -βλέπε και σχετικό δημοσίευμα της εφημερίδας «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» (3/3/2016)  που όλως τυχαίως αναφέρεται στα μαγειρεία του στρατού και στα ικανοποιητικά γεύματα που προσφέρονται- οι καταγγελίες των συναδέλφων αποκαλύπτουν:

«Από τα 1800 φαγητά που πηγαίνουμε, ανάθεμα αν τρώγονται τα 200, γιατί είναι χάλια. Τις δύο τελευταίες δύο μέρες προσφέρθηκαν στους μετανάστες τη μια μέρα αρακάς και την επόμενη φακόρυζο. Το φαγητό πραγματικά βρωμούσε. Από τη μπόχα, γύριζαν τα στομάχια των φαντάρων που συσκεύαζαν τα γεύματα. Όταν το  STAYER πήγε τα φαγητά στους μετανάστες, αυτοί και με το δίκιο τους αρνήθηκαν να τα πάρουν, δηλώνοντας ότι ο Στρατός σχεδιάζει να τους δηλητηριάσει. Για να καταφέρουν οι υπεύθυνοι να τους πείσουν ότι δεν διέτρεχαν κανένα κίνδυνο, ο επικεφαλής Ταγματάρχης έφαγε μπροστά τους. Μ’ αυτά και μ΄ αυτά, οι περισσότεροι πρόσφυγες κάνουν ουρά στις καντίνες. 

Υπεύθυνοι για αυτή την κατάσταση θεωρήθηκαν οι μάγειρες, τους οποίους πλέον χώνουν στα μαγειρεία από τις 3.30 το πρωί!

Επίσης, τραγική είναι η κατάσταση των φαντάρων, περιπλανώμενοι δούλοι  του στρατού του Πάνου Καμμένου. Η δουλειά είναι ατελείωτη, δεν υπάρχει ωράριο και είναι όλοι εξαντλημένοι και απογοητευμένοι.

Όλοι συνειδητοποιούν ότι η Υποχρεωτική Στράτευση είναι ένας θεσμός μετατροπής της νεολαίας σε δωρεάν εργατικό δυναμικό ντυμένο στα χακί, για κάθε χρήση…

Μάλιστα, οι φαντάροι της 34ης Ταξιαρχίας αφού τελείωσαν το στήσιμο του Στρατοπέδου Συγκέντρωσης στην Σίνδο, πληροφορήθηκαν ότι κόβονται όλες οι έξοδοι για τρεις (3) μέρες. Πρέπει να είναι έτοιμοι να μεταφερθούν σε νέο HOT SPOT, με πιο πιθανούς προορισμούς Λαγκαδά, Σέρρες, Κουφάλια.

Μεταξύ άλλων τονίζουν «εμάς τους φαντάρους μας συμπεριφέρονται όλοι οι ανώτεροι άθλια και πολλοί σκέφτονται για Αναβολή. Έχουν πάρει ήδη κιόλας καμιά  10αρια άτομα και αυτό μπορεί να επιβεβαιωθεί καθώς γίνεται μπροστά και σε αλληλέγγυους».

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΒΓΕΙΤΕ ΠΑΡΑΠΟΝΟΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΣΑΣ

Κανένας Φαντάρος στα HOT SPOT- Στρατόπεδα Συγκέντρωσης: ΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ!

http://diktiospartakos.blogspot.gr/2016/02/hot-spot_19.html

http://diktiospartakos.blogspot.com

Δείτε επίσης

Αυτή η πολιτική η αντιλαϊκή θέλει χουντονόμους για να επιβληθεί

Συντονισμός Συλλογικοτήτων Αττικής – ΣΥΣΑ | Όλοι και όλες στη Βουλή, σήμερα, στις 4 μμ ενάντια …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *