Πέμπτη , 18 Απριλίου 2024

ΝΟΜΟΘΕΤΕΙΤΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ

slaves

Ο πολιτικός τυχοδιωκτισμός της ομάδας Τσίπρα δίνει αυτές τις ώρες τα ρέστα του. Επιδιώκει να νομοθετήσει με τους 153 βουλευτές που αποδεικνύονται απείρως κατώτεροι των περιστάσεων την μετατροπή αυτής της χώρας σε προτεκτοράτο των ισχυρών της Ευρώπης.

Ο «μηχανισμός εξισορρόπησης» ή όπως αλλιώς καταλήξει να λέγεται με την αυτόματη επιβολή των μέτρων «εξισορρόπησης», αντίστοιχα ενός νέου 4ου   και διαχρονικού μνημόνιου  που προβλέπει, καταργεί και το φύλλο συκής της συνταγματικής νομιμότητας αφού προκαταβολικά δεσμεύει τον ελληνικό λαό στις επιταγές και τα συμφέροντα των δανειστών ανεξάρτητα από τη μελλοντική βούλησή του.

Ο «μηχανισμός εξισορρόπησης» δεν είναι τίποτα άλλο από την επίσημη παραδοχή της αποτυχίας όλων των μνημονίων και της υποχρεωτικής προσαρμογής στη φτώχεια και την εποπτεία της ευρωπαϊκής ολιγαρχίας τώρα και στο μέλλον. Μετατρέπει τη χώρα επίσημα και με τη βούλα σε προτεκτοράτο που όμοιο του δεν έχει γνωρίσει η ελληνική ιστορία.

Η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ /ΑΝΕΛ επιδιώκει να εξασφαλίσει τα συμφέροντα που υπηρετεί πιστά το τελευταίο 15μηνο ακόμη και στην περίπτωση που απωλέσει την εξουσία!

Έχοντας αποδεχτεί το ρόλο του διαχειριστή, κι αυτόν με εποπτεία τους τελευταίους δεκαπέντε μήνες, επιχειρεί να δεσμεύσει και τις μελλοντικές κυβερνήσεις στην εφαρμογή των πολιτικών που υπηρετεί.

Οι εξελίξεις όσον αφορά την πορεία της ελληνικής οικονομίας με βάση όλα τα προαπαιτούμενα όπως έχουν σχεδιαστεί και ψηφιστεί, μαζί με αυτά που επιχειρεί να ψηφίσει η κυβέρνηση αυτές τις μέρες, οδηγούν μαθηματικά στην ολοκληρωτική χρεοκοπία της κοινωνίας. `

Το υφιστάμενο πολιτικό προσωπικό έχει ομονοήσει στο κοινωνικό έγκλημα. Ανεξάρτητα από τις πολιτικές εξελίξεις και τους σχεδιασμούς των κλειστών συσκέψεων, μοναδική διέξοδος στο προσχεδιασμένο πολιτικό, οικονομικό και επι της ουσίας κοινωνικό αδιέξοδο αποτελεί μόνο η εξέγερση από τα κάτω χωρίς όρους διαπραγματεύσεις και συμψηφισμούς, με μοναδικό κριτήριο την επανακακατάκτηση όλων των κοινωνικών δικαιωμάτων και αναγκών, τώρα.

Β.Σ

Δείτε επίσης

ΤΟ ΘΗΡΙΟ ΔΕΝ ΧΟΡΤΑΙΝΕΙ ΠΟΤΕ

Η καθημερινή «διαπραγμάτευση» κι όλοι μαζί οι κυβερνητικοί «διαπραγματευτές» και καρεκλοκένταυροι της εξουσίας που παρελαύνουν …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *