Ο ΑΡΚΑΣ συνεχίζει …

arkas-epistrofi1Τώρα που έκλεισαν οι κάλπες και οποιαδήποτε δήλωση δεν μπορεί να γίνει αντικείμενο πολιτικής εκμετάλλευσης, θα θέλαμε να πούμε τα εξής: Σ’ αυτή τη σελίδα έχουν δημοσιευτεί σκίτσα του Αρκά που σατιρίζουν ανηλεώς την θρησκεία, την οικογένεια και κάποιες φορές και την πατρίδα, δηλαδή τους τρείς ιερούς πυλώνες της συντηρητικής Δεξιάς.

Υπήρξαν κάποιες σποραδικές αντιδράσεις από σχολιαστές, αλλά πάντα μέσα στα πλαίσια μιας ήπιας αντίρρησης. Επίσης, στα δυο περίπου χρόνια της ύπαρξης της σελίδας, αναρτήθηκαν και κάποια σκίτσα που σατίριζαν την οικονομία, τις κυβερνήσεις και την εξουσία γενικά και δεν υπήρξε ποτέ καμία αρνητική αντίδραση.

Όταν όμως αυτά τα ίδια σκίτσα άρχισαν να αναδημοσιεύονται τους τελευταίους μήνες και ειδικά τις τελευταίες μέρες, υπήρξε ορυμαγδός αρνητικών σχολίων και αντιδράσεων, πολλές από τις οποίες ανάγονται σε πολιτισμό Homo erectus. Αυτό ήταν οδυνηρή έκπληξη για τη σελίδα.

Αν λοιπόν, κάποιοι δηλώνουν απογοητευμένοι από τον Αρκά, με λύπη τούς πληροφορούμε ότι ποτέ δεν ήταν φίλοι του Αρκά κι έτσι δεν γίνεται να τους απογοητεύσει.

ARKAS-The Original Page

Δείτε επίσης

ΑΥΤΑ ΤΑ “ΜΙΚΡΑ” ΠΟΥ ΣΕ ΕΞΟΡΓΙΖΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΦΟΝΟΥ!…

Γράφει ο Νίκος Σταθόπουλος – Νεκρός βρέθηκε, πυροβολημένος(!!), ο αθώος Θεοδόσης, η άκακη φώκια-μασκότ της …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *