Δευτέρα , 15 Απριλίου 2024

Ο ΜΑΚΙΑΒΕΛΙ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ …

«Ο άνθρωπος είναι καλός μόνο όταν είναι αδύναμος» ΝΙΚΟΛΟ ΜΑΚΙΑΒΕΛΙ – 

Όσα δεν φανταστήκαμε είναι αυτά που ζούμε. Οι Συριζαίοι το αποδεικνύουν καθημερινά. Κάθε μέρα και χειρότερα.

ΠΟΙΝΟΛΟΓΙΟ ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΟΥΣ

Θα υποχρεώνονται στο εξής, μετά από πρόταση του ΔΣ του ΟΑΕΔ να ΑΠΟΔΕΙΚΝΎΟΥΝ κάθε 15/νθήμερο, ότι ψάχνουν καθημερινά για δουλειά, αλλιώς θα στερούνται του εξευτελιστικού επιδόματος που παίρνουν και θα διαγράφονται από τις λίστες του ΟΑΕΔ. Όπως αναφέρει η πρόταση οφείλουν να προσκομίζουν ανά 15/ήμερο «αποδεικτικά αιτήσεων για εργασία, αλληλογραφίας με εργοδότες, συμμετοχής σε διαγωνισμούς, συνεντεύξεων με εργοδότες, επικοινωνίας ή συνεργασίας με ιδιωτικούς ή δημόσιους φορείς απασχόλησης, δημοσίευσης αγγελιών αναζήτησης εργασίας ή ανταπόκρισης σε αγγελίες, καθώς και κάθε είδους έγγραφο από το οποίο αποδεικνύονται προσπάθειες ενεργού αναζήτησης εξαρτημένης ή μη εργασίας».

Όλα αυτά στη χώρα με τα 2.000.000 ανέργων που αυξάνονται καθημερινά …

ΕΤΣΙ ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ Η ΑΝΕΡΓΙΑ

Η πρόταση υπερψηφίστηκε από όλους τους φορείς που έχουν εκπροσώπους στο Δ.Σ. του ΟΑΕΔ: ΓΣΕΕ, ΣΕΒ, ΓΣΕΒΕ, ΕΣΕΕ, ΣΕΠΕ. Καταψηφίστηκε μόνο από το ΠΑΜΕ.

«Ο επιτυχημένος ηγεμόνας καθοδηγείται όχι από το θρησκευτικό δόγμα ή από τα ηθικά παραγγέλματα, αλλά από την αυστηρά ωφελιμιστική επιλογή των μέσων που είναι κατάλληλα για τους σκοπούς του. Μπορεί να χειραγωγεί τους νόμους που διέπουν την πολιτική συμπεριφορά και να διαμορφώνει την πορεία των γεγονότων, σύμφωνα με τα σχέδιά του». ΝΙΚΟΛΟ ΜΑΚΙΑΒΕΛΙ ( Ο ΗΓΕΜΟΝΑΣ).

Αποκλείεται να ακούσουμε τις επόμενες μέρες «ανά 15/νθήμερο να παρουσιάζεται κάθε άνεργος και στο Αστυνομικό τμήμα της περιοχής του για να αποδεικνύει ότι δεν συμμετείχε σε ποινικά κολάσιμες πράξεις»;΄. (γιατί άνεργος μακροχρόνια πως τη βγάζεις κύριε; Τι τρως;;;)

Αιδώς Αργείοι.

 

Δείτε επίσης

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΕΒ

«Σ’ ευχαριστώ ω εταιρία  | εν αφθονία μου παρέχεις  | στέγη, τροφή και προστασία»  «Έχει …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *