Παρασκευή , 31 Μαΐου 2024

ΟΙ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΛΕΕΙ ΤΟ ΚΚΕ

ΟΙ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΛΕΕΙ ΤΟ ΚΚΕΟι αυταπάτες τελειώνουν μέρα με τη μέρα λέει το ΚΚΕ δια στόματος του Γ. Γραμματέα. Καμία φιλολαϊκή διαπραγμάτευση δεν είναι δυνατή μέσα στους κόλπους της «λυκοσυμμαχίας» που λέγεται ΕΕ. «Η πραγματική διέξοδος για το λαό δεν είναι οι διαπραγματεύσεις για τους όρους σφαγής του, αλλά η ρήξη, που μπορεί να έχει μόνο ένα περιεχόμενο: Αποδέσμευση από την ΕΕ, μονομερής διαγραφή του χρέους»

 Το ΚΚΕ καλεί το λαό να βγει στο προσκήνιο ξεπερνώντας αυταπάτες και διλήμματα, να ξεπεράσει τους εκβιασμούς και το κλίμα τρομοκρατίας που αξιοποιούν «δανειστές» κυβέρνηση και μνημονιακά κόμματα, προκειμένου να αποδεχτεί άλλη μια αντιλαϊκή συμφωνία πολιτικής.

«Το γεγονός ότι στο τραπέζι των συζητήσεων της κυβέρνησης με τους δανειστές βρίσκονται νέα αντιλαϊκά μέτρα, πέραν όσων ήδη περιέχονται στην κυβερνητική πρόταση των 47 σελίδων, αποδεικνύει ότι πραγματική διέξοδος για το λαό δεν είναι οι διαπραγματεύσεις για τους όρους σφαγής του, αλλά η ρήξη, που μπορεί να έχει μόνο ένα περιεχόμενο: Αποδέσμευση από την ΕΕ, μονομερής διαγραφή του χρέους, κοινωνικοποίηση των μονοπωλίων, με το λαό πραγματικά στην εξουσία».

 

Δείτε επίσης

ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

  «Στην τυραννία πρέπει να πας κόντρα εξαρχής. Η απολυταρχία όταν καβαλικέψει είναι δύσκολο να …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *