Τετάρτη , 19 Ιουνίου 2024

Όταν κατεβάζεις το παντελόνι άμυνα με το σώβρακο δεν κρατάς!

no europe-no euroΑφού εθιστήκαμε στη «θεωρία των παιγνίων» που στηρίχτηκε η διαπραγματευτική πολιτική της κυβέρνησης, αντί να προτάξουμε και να υπερασπίσουμε τα συμφέροντα του λαού και του τόπου, οι «κουτόγραγκοι» αποδείχτηκαν καλύτεροι στα παιχνίδια και τώρα απαιτούν απόλυτο ξεβράκωμα και ολοκληρωτική παράδοση.

Ούτε φορολόγηση στα μεγάλα εισοδήματα, ούτε έκτακτες εισφορές στις επιχειρήσεις, χέστηκαν για τη φοροδιαφυγή (δικοί τους άνθρωποι ωφελούνται από αυτή), φτωχά τα μέτρα φτωχοποίησης των εργαζόμενων και συνταξιούχων που προτείνει η κυβέρνηση με τις περικοπές από τη πίσω πόρτα, λένε ξαφνικά σήμερα το μεσημέρι «οι δανειστές». Αντιαναπτυξιακά τα μέτρα λέει τώρα το ΔΝΤ. Κόψτε μισθούς συντάξεις τώρα!

Απορρίπτουν όλες τις προτάσεις υποχώρησης της κυβέρνησης!

Και τρέχει με τα σώβρακα η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ που οραματιζότανε να αλλάξει την Ευρώπη … (ως μέλος της «οικογένειας»).

Όσοι έθρεψαν και εξέθρεψαν ελπίδες ας έχουν κατά νου τον Μπερχτ: «Δηλαδή τώρα τι περιμένετε; / Ότι οι κουφοί θα σας αφήσουν να μιλήσετε / και ότι οι αχόρταγοι / όλο και κάτι θα σας δώσουν;

Ότι οι λύκοι θα σας βάλουνε να φάτε / και δεν θα σας καταπιούν αμάσητους;

Ότι από αίσθημα φιλίας / κινούμενες οι τίγρεις / κοπιάστε θα σας πουν /τα δόντια να μας βγάλετε; / Τέτοια μού περιμένετε; / Τέτοια μού προσδοκάτε;

Εκτιμούμε ότι βρισκόμαστε στο κρισιμότερο σημείο της νεότερης ιστορίας μας. Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ αντίθετα με τις προσδοκίες που καλλιέργησε αποδείχτηκε κατώτερη των περιστάσεων.

Τα χειρότερα έπονται χωρίς το λαό στο προσκήνιο. Οι δρόμοι έχουν το λόγο. Στο κάτω/κάτω δεν έχουμε τίποτα περισσότερο να χάσουμε από τις αλυσίδες που μας έχουν ετοιμάσει να φορέσουμε. Η ιστορία μας περιμένει.

Δείτε επίσης

ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

  «Στην τυραννία πρέπει να πας κόντρα εξαρχής. Η απολυταρχία όταν καβαλικέψει είναι δύσκολο να …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *