Πέμπτη , 30 Μαΐου 2024

ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΡΩΜΑΝΙΑΣ: «Το νομοσχέδιο είναι τερατούργημα»

g.romanias

Ανεφάρμοστα θεωρεί τα μέτρα που συμφώνησε η κυβέρνηση με τους εταίρους και ψήφισε στη βουλή, ο Γ.Γ. Κοινωνικής ασφάλισης Γ. Ρωμανιάς. Παραιτείται επιδιώκοντας να μη χρεωθεί την αποτυχία ή να εξαναγκαστεί στην εφαρμογή πολιτικών με τις οποίες έχει διαφωνήσει κάθετα. «Το νομοσχέδιο για τα εργασιακά είναι ένα τερατούργημα» δήλωσε.

«Αυτοί που είναι δίπλα στον Τσίπρα θα τον πάρουν στο λαιμό τους» συνέχισε αναφερόμενος ευθέως στο στενό ηγετικό πυρήνα της κυβέρνησης.

Η κυβέρνηση έχει παραλύσει. Καθημερινά αντιμετωπίζει ζητήματα εσωτερικής συνοχής καθώς τα περισσότερα των στελεχών της αντιλαμβάνονται το «Βατερλό» που έρχεται κι ετοιμάζονται να κατέβουν από το τραίνο της υποταγής και της ισοπέδωσης για τον ελληνικό λαό με τη νέα «δανειακή συμφωνία», συμβόλαιο θανάτου στην ουσία.

Ο Αλ. Τσίπρας μαγειρεύει ανασχηματισμό, αλλά στο γεύμα συνδαιτημόνες θάχει μονάχα ναινέκους και στελέχη της παλιάς μνημονιακής φρουράς. Δύσκολα η σημερινή κυβέρνηση θα αποφύγει τις εκλογές, όπως επιθυμεί, εκτός και εάν συνεχίσει τα πραξικοπήματα αντίστοιχα του δημοψηφίσματος.

 

Δείτε επίσης

ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

  «Στην τυραννία πρέπει να πας κόντρα εξαρχής. Η απολυταρχία όταν καβαλικέψει είναι δύσκολο να …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *