Πέμπτη , 30 Μαΐου 2024

ΠΡΟΣΟΧΗ: Προστατεύστε τους λογαριασμούς μισθοδοσίας σας! Δηλώστε τους ακατάσχετους!!!

elpida-1

Της Αντωνίας Λεγάκη, μαχόμενης δικηγόρου – 

– Από 16.2.2016, η “αριστερή” μας κυβέρνηση, προχώρησε σε νέα παραβίαση των δικών της νόμων για να φάει το τελευταίο ψίχουλο του φτωχού!

Έστειλε στις τράπεζες εγκύκλιο με βάση την οποία, δεν ισχύει το ακατάσχετο για τους τραπεζικούς λογαριασμούς μισθοδοσίας και συντάξεως, αν δεν το έχει δηλώσει ο κύριος του λογαριασμού, ακόμη και όταν είναι βεβαιωμένο από την τράπεζα!

Έτσι, όσοι είτε δεν πήγαν να το δηλώσουν γιατί ο λογαριασμός ήταν μισθοδοσίας εξ αρχής είτε πήγαν και τους ενημέρωσε η τράπεζα ότι δεν χρειάζεται δήλωση εκ του νόμου (και σωστά), σήμερα αντιμετωπίζουν την κατάσχεση του μισθού τους ακόμη και όταν αυτός είναι κάτω από 1000 ευρώ, για οφειλές στο δημόσιο ή ΔΕΚΟ! 
Αυτή η τακτική είναι Προφανώς Παράνομη, αλλά εξίσου προφανές είναι και το ότι οι άνθρωποι που χάνουν έτσι τον μικρό μισθό τους, δεν έχουν χρήματα να πληρώσουν για δικαστήρια. 
Έτσι, η πιο ασύδοτη κυβέρνηση των τελευταίων ετών, με τον πιο απατηλό τρόπο, βάζει το μακρύ της χέρι και βουτάει στην κυριολεξία τα τελευταία ευρώ του φτωχού, αφήνοντας πολυμελείς οικογένειες να πεινάσουν! 
Επειδή λοιπόν αποδεικνύεται ότι αυτοί που μας κυβερνούν είναι παντελώς αδίστακτοι.
Σπεύστε να Δηλώσετε ως Ακατάσχετο το λογαριασμό μισθοδοσίας ή σύνταξης!

Δείτε επίσης

ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

  «Στην τυραννία πρέπει να πας κόντρα εξαρχής. Η απολυταρχία όταν καβαλικέψει είναι δύσκολο να …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *