Παρασκευή , 24 Μαΐου 2024

Πρωτοχρονιά με αλληλεγγύη

protoxronia-allileggih

Κανένας μόνος του στην κρίση, κανένας μόνος του τη βραδιά της πρωτοχρονιάς. Διαφορετικές γιορτές με συντροφικότητα και αλληλεγγύη διοργανώνουν συλλογικότητες σε όλη την Αθήνα για το βράδυ της 31 Δεκέμβρη.  Να πάμε!

protoxronia-elliniko

ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ | ΕΛΛΗΝΙΚΟ

Υποδεχόμαστε το νέο έτος με αλληλεγγύη, δίπλα στις έγκλειστες μετανάστριες των φυλακών Ελληνικού. Προσυγκέντρωση, 31/12, στις 23.00, στο μετρό Ελληνικού…και συνεχίζουμε με τρελό Πάρτυ στο Υπόστεγο!

protoxronia-steki-metanaston-1

ΕΞΑΡΧΕΙΑ

Πρωτοχρονιά στο «Στέκι Μεταναστών – Κοινωνικό Κέντρο» – Τσαμαδού 13-15

 

protocronia-pl-1

ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΙΚΤΩΡΙΑΣ -ΑΘΗΝΑ

Αλλαγή του χρόνου στη πλατεία Βικτωρίας: Εμείς, οι πρόσφυγες και οι μετανάστες, μαζί. Γιατί οι φράχτες, τα σύνορα, οι πόλεμοι και οι φυλακές τους, θα έχουν πάντα απέναντί τους εμάς ΜΑΖΙ με αυτούς, εμάς ΕΝΑ με αυτούς. Θα έχουν πάντα απέναντί τους το δικαίωμα του ανθρώπου στη ζωή, την αλληλεγγύη, την αγάπη και την ελευθερία.

protocronia-nea-1

 

ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ

Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε παρέα την αλλαγή του χρόνου στην Εργατική Λέσχη Νέας Σμύρνης με ένα πρωτοχρονιάτικο πάρτυ! Με ωραία μουσική, με πολύ χορό, ποτά και φαγητό.

 

protoxronia-nea-ionia-1

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ

Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε παρέα την αλλαγή του χρόνου στην Εργατική Λέσχη Νέας Ιωνίας με μουσική, ποτά, φαγητό και κουβεντούλα. Για να ευχηθούμε και να γιορτάσουμε ένα αγωνιστικό και ανατρεπτικό 2016!

Δείτε επίσης

Συμβολαιογράφοι: Τελικά έπεσαν οι μάσκες!

Οι Συμβολαιογραφικοί Σύλλογοι Ελλάδας, αφού εξασφάλισαν το ρόλο τους στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς, αποφάσισαν να σταματήσουν την αποχή τους, …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *