Κυριακή , 21 Ιουλίου 2024

“Ρεαλιστικές προτάσεις”

loukanikos«Είμαστε αποφασισμένοι. Διαπραγματευόμαστε με στρατηγική. Η Ελλάδα στέκεται κάτω από αντίξοες συνθήκες», είπε ο Α.Τσίπρας, και πρόσθεσε, πως, «έχουμε κάνει παραχωρήσεις, αλλά έχουμε καταθέσει ρεαλιστικές προτάσεις για σχέδιο εξόδου της Ευρώπης από την κρίση».

Μεγαλεπήβολες δηλώσεις το δίχως άλλο. Η χώρα βρίσκεται στη δίνη μιας πρωτόγνωρης επίθεσης, συνηθίσαμε να το λέμε κρίση, ωσάν να μας αφορά επι της ουσίας ή και να την προκαλέσαμε, 7000 και πλέον άνθρωποι έχουν αυτοκτονήσει, 1,5 εκ. άνεργοι που αυξάνονται καθημερινά, … αλλά εμείς έχουμε προτάσεις για «να σωθεί» η Ευρώπη.

Από την άλλη, αυτός ο κυρίαρχος λαός που αποφασίζει τέσσερις μήνες επώδυνης διαπραγμάτευσης που τον αφορά δε γνωρίζει τι ακριβώς συνεχίζει να διαπραγματεύεται η κυβέρνηση της αριστεράς για λογαριασμό του.

Πληροφορίες που διακινούνται καθημερινά, ιδιαίτερα σήμερα εν μέσω δεκάδων αντιφατικών δηλώσεων από στελέχη της κυβέρνησης θεωρούν δεδομένη και τετελεσμένη μια επώδυνη συμφωνία, όπως είχε πολύ ξεκάθαρα δηλώσει πριν λίγες μέρες ο υπ. Εσωτερικών Βούτσης και μαζί με την ανακοίνωσή της προβλέπεται κι ένας σαρωτικός, των στελεχών της αριστερής πλατφόρμας στη κυβέρνηση, ανασχηματισμός.

Δείτε επίσης

ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

  «Στην τυραννία πρέπει να πας κόντρα εξαρχής. Η απολυταρχία όταν καβαλικέψει είναι δύσκολο να …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *