Σάββατο , 15 Ιουνίου 2024

ΣΑΚΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: Πρόεδρος Σωματείου «ΘΕΜΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ» ΑΠΟΛΥΕΤΑΙ

SAKIS PAPADOPOULOSΕίσαι μαχητικός συνδικαλιστής και υπερασπίζεσαι τα συμφέροντα της τάξης σου και των συναδέλφων στη δουλειά; Απολύεσαι!

«Πρώτη φορά αριστερά». Πρώτη φορά μούγκα στις απολύσεις συνδικαλιστών. Ειδικά εάν είναι μαχητικοί και μας κάνουν και κριτική από τα αριστερά.

Όπως σημειώνει η ΑΝΤΑΡΣΥΑ σε ανακοίνωσή της: «Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καλεί την Κυβέρνηση, το αρμόδιο Υπουργείο και το ΔΣ της εταιρείας Θέμις Κατασκευαστική για την άμεση επαναπρόσληψη του Σάκη Παπαδόπουλου, όπως έγινε με του υπόλοιπους 56 συναδέλφους του που είχαν τεθεί σε διαθεσιμότητα και επαναπροσλήφθηκαν με τον Νόμο Κατρούγκαλου στην εν λόγω εταιρεία.

 Ο Σάκης Παπαδόπουλος τίμησε με την ανιδιοτέλεια και την εν γένει στάση του την ιδιότητα του Συνδικαλιστή αφού ως πρόεδρος του Σωματείου δε δέχτηκε την επαναπρόσληψή του το 2012 εάν δεν επέστρεφαν στη δουλειά και οι υπόλοιποι 26 εργαζόμενοι που βρίσκονταν άδικα και αναίτια σε διαθεσιμότητα, στάση που έδωσε αφορμή στην διοίκηση να ισχυρίζεται ότι έχει «παραιτηθεί» και να αρνείται σήμερα την επαναπρόσληψή του, μόνο την δική του!

 Η άρνηση να επαναπροσληφθεί ο Σάκης Παπαδόπουλος συνιστά εκδικητική συνδικαλιστική και πολιτική δίωξη για τους αγώνες και την στάση του όλα αυτά τα χρόνια. Σε κάθε περίπτωση και εφόσον το ζήτημα δεν λυθεί οι εργαζόμενοι θα έχουν τον λόγο…»

Δείτε επίσης

Τετάρτη 21/6/2017 – 7.00 μμ | Προπύλαια

  Μνημόνια, επιτροπεία και μέτρα μέχρι το 2060!!! συμφώνησαν στο Eurogroup. –  Πανηγυρίζουν χωρίς ντροπή …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *