Σάββατο , 20 Απριλίου 2024

Συλλήψεις συνδικαλιστών για τη λειτουργία της ΕΡΤ open

ert-open

Συνελήφθησαν οι συνδικαλιστές Παναγιώτης Καλφαγιάννης και Δημήτρης Κούνης, για την “παράνομη” μετάδοση του προγράμματος της EΡΤ Open. Η έφοδος της Αστυνομίας στο χώρο της εκπομής στο Γαλάτσι οδήγησε στη σύλληψή τους αφού ανέλαβαν την ευθύνη για να αποτρέψουν τη σύλληψη του τεχνικού που βρισκόταν αυτή την ώρα εκεί.

Μπορεί να λειτουργούν όλα τα κανάλια και οι μεγαλοραδιoσταθμοί χωρίς άδεια, χωρίς να έχουν πληρώσει τις συχνότητες, με χρέη στο δημόσιο και τις τράπεζες, με εκατοντάδες εκ. ευρώ ΦΠΑ που δεν αποδίδουν, αλλά … η ΕΡΤ open πρέπει να κλείσει. Αναμενόμενο δείγμα γραφής της νέας συγκυβέρνησης του “εθνικού συμφέροντος”,  όπου εθνικό σημαίνει εθνική αστική τάξη βεβαίως και τα οφέλη της. Δεν θα αναφερθούμε στην ελευθεροτυπία. Αυτή μεθοδεύεται να διωχθεί με όλα τα μέσα.Ήδη ετοίμαζε νομοσχέδιο ο κ. Παππάς απο την προηγούμενη διακυβέρνηση. Έρχεται η ώρα του ελεύθερου διαδίκτυου ή τουλάχιστον έτσι ευαγγελίζονται να αντιμετωπίσουν στο μέλλον την αμφισβήτηση στις πολιτικές της ισοπέδωσης που θέλουν να εφαρμόσουν.

Αντιγράφουμε απο το site της ERT open:

ΔΕΝ ΤΟ ΤΟΛΜΗΣΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΤΑΜΙΑΣ ΤΗΣ ΠΟΣΠΕΡΤ ΠΡΟΣΗΧΘΗΣΑΝ ΣΤΟ Α.Τ ΚΥΨΕΛΗΣ .

Πρίν απο μία ώρα προσήχθησαν στο αστυνομικό τμήμα της Κυψέλης, ο πρόεδρος της ΠΟΣΠΕΡΤ  Παναγιώτης Καλφαγιάννης και ο ταμίας Δημήτρης  Κούνης.
Αιτία  η λειτουργία του ιστορικού ραδιοφωνικού σταθμού  της ΕΡΤ open..

¨Ενα ραδιόφωνο που δημιουργήθηκε απο την ΠΟΣΠΕΡΤ και τους αγωνιζόμενους απολυμένους  της  ΕΡΤ λίγο μετά  την εισβολή  των ΜΑΤ  στο  αυτοδιαχειριζόμενο ραδιομέγαρο.

Ο ανένδοτος αγώνας της ΠΟΣΠΕΡΤ και των απολυμένων  συναγωνιστών συνέχισε και η ΕΡΤopen έγινε πραγματικά το μετερίζι της δημοκρατίας  και η φωνή του κάθε αγωνιστή.

Απο αυτόν  τον ραδιοφωνικό σταθμό  πέρασε  και  μίλησε  ακόμα και ο σημερινός  πρωθυπουργός   η νέα  κυβέρνηση  του οποίου έκανε   αυτό  που δεν είχε τολμήσει να κάνει ούτε ο Σαμαράς, να φιμώσει δηλαδή   μια  φωνή  που  δεν έπαψε  ποτέ  να μιλά για  όλα  αυτά  που  σήμερα  θεωρούνται εκτός  του  “πολιτικού ρεαλισμού”.

Σήμερα  λοιπόν  και λίγο μετά την ορκωμοσία της  νέας  “αριστερής”  κυβέρνησης ,  η αστυνομία  πήγε  στο κέντρο  εκπομπής της ΕΡΤopen  στο  Γαλάτσι  με  εντολή  το κλείσιμο  του “παράνομου” πομπού και την σύλληψη  των υπευθύνων.

Προκειμένου να μην προσαχθεί  ο τεχνικός  που επέβλεπε  τον πομπό  πήγαν αμέσως  ο πρόεδρος  της ΠΟΣΠΕΡΤ  Π. Καλφαγιάννης και ο ταμίας  Δ. Κούνης  τους  οποίους φυσικά  και  προσήγαγαν  στο Α.Τ  Κυψέλης.

Καλούνται  όσοι  εργαζόμενοι  της  ΕΡΤ  μπορούν, να πάνε  στο  Α.Τ Κυψέλης  να συμπαρασταθούν στον  πρόεδρο και τον ταμία  που  είχαν  την …τύχη  να  διωχθούν και απο αριστερή  κυβέρνηση (η προηγούμενη φορά  που προσήχθη  ο Καλφαγιάννης  ήταν στις  7 Νοεμβρίου του 2013  όταν  είχαν  εισβάλλει  τα ΜΑΤ στο ραδιομέγαρο)

Δείτε επίσης

ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

  «Στην τυραννία πρέπει να πας κόντρα εξαρχής. Η απολυταρχία όταν καβαλικέψει είναι δύσκολο να …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *