Σάββατο , 15 Ιουνίου 2024

Συνεργασία Αλαβάνου -Λαφαζάνη

alavanos-lafazanisΣυνεργασία Λαϊκής Ενότητας και "Σχεδίου Β" του Αλαβάνου*

Με τον παραπάνω τίτλο* η επίσημη διαδικτυακή σελίδα της «Λαϊκής Ενότητας» ανακοινώνει το κλείσιμο της συνεργασίας Αλαβάνου – Λαφαζάνη μετά τη συνάντηση των αντιπροσωπειών τους στη Βουλή. Ο Α. Αλαβάνος δήλωσε: «μαζί με τη «Λαϊκή Ενότητα» μπορούμε να αποδεσμεύσουμε τη χώρα από τους περιορισμούς που επιβάλουν το ευρώ και οι δανειστές», επιβεβαιώνοντας τη συνεργασία τους.  

Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία φαίνεται ότι η δυστοκία στην απόφαση όλων των συνιστωσών της ΑΝΤΑΡΣΥΑ – ΜΑΡΣ να οδηγηθούν σε μετωπική συγκρότηση ή ακόμα και σε εκλογική συνεργασία με τη «Λαϊκή ενότητα» βρίσκει διέξοδο στην επιμέρους συμφωνία των πολιτικών σχηματισμών που την συναποτελούν. Δεδομένη από τις δημόσιες δηλώσεις και τοποθετήσεις των στελεχών τους θεωρείται και η συνεργασία με τη «Λαϊκή ενότητα» των πολιτικών οργανώσεων ΑΡΑΝ- ΑΡΑΣ που συμμετείχαν στην ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥΑ – ΜΑΡΣ.

Η καθολική αναδιάταξη του πολιτικού σκηνικού οδηγεί σε διάσπαση το συνασπισμό των δυνάμεων που συναποτελούσαν μέχρι τις προηγούμενες εκλογές την ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥΑ – ΜΑΡΣ, εκτός και εάν αποφασίσουν συντεταγμένα τη συνεργασία είτε μετωπική είτε εκλογική μέχρι την 30η/8 που συνεδριάζει η ΠΣΟ της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥΑ, προοπτική που δεν φαίνεται μέχρι σήμερα να ευδοκιμεί.

 

 

Δείτε επίσης

ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

  «Στην τυραννία πρέπει να πας κόντρα εξαρχής. Η απολυταρχία όταν καβαλικέψει είναι δύσκολο να …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *