Πέμπτη , 20 Ιουνίου 2024

ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑΤΙΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΕΣ

spartakos-diamartyria
Φωτό απο την χθεσινή (12/4/2016) παράσταση διαμαρτυρίας για τις διώξεις και την καταδίκη με δύο χρόνια φυλάκισης μέλους της Επιτροπής Αλληλεγγύης Στρατευμένων για την πολιτική και κινηματική δράση.

Την Πέμπτη 14 Απριλίου στις 19,30 μ.μ. πραγματοποιείται εκδήλωση συζήτηση “Με αφορμή την καταδίκη της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ: η επίθεση του κράτους και η αντεπίθεση του κινήματος”

Την συζήτηση θα ανοίξουν μέλος της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ, η μαχόμενη δημοσιογράφος Αντωνία Λεγάκη και ο Μάκης Μακρής από τον Συντονισμός σωματείων Φοιτητικών Συλλόγων και συλλογικοτήτων για το προσφυγικό/μεταναστευτικό ζήτημα

spartakos-ekdilosiΣκοπός της συγκεκριμένης εκδήλωσης είναι να ακολουθήσει ένας διάλογος μεταξύ των διωκόμενων αγωνιστών και κινημάτων, των διαφόρων συνιστωσών του κινήματος που βρέθηκαν και θα βρεθούν στο στόχαστρο του κρατικού αυταρχισμού και της αστικής δικαιοσύνης, αλλά και του συνόλου του κινήματος.

Ώστε από κοινού να βγάλουμε συγκεκριμένα συμπεράσματα που θα συμβάλλουν στην οργάνωση της κοινής πάλης για το αντιπάλεμα της αστικής πολιτικής, της κρατικής τρομοκρατίας και της διαμόρφωσης όρων αλληλεγγύης και πολιτικής στήριξης   των διωκόμενων αγωνιστών και κινημάτων.

Η συζήτηση αυτή αποκτά άλλα χαρακτηριστικά την εποχή της Στρατιωτικοποίησης των κοινωνιών, της έντασης του πολέμου κατά των μεταναστών, των νέων Μνημονίων και των σχεδιαζόμενων νέων ιμπεριαλιστικών επεμβάσεων.  

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ  

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

diktiospartakos.blogspot.com

τηλ. επικ. 6932955437 

Δείτε επίσης

Αυτή η πολιτική η αντιλαϊκή θέλει χουντονόμους για να επιβληθεί

Συντονισμός Συλλογικοτήτων Αττικής – ΣΥΣΑ | Όλοι και όλες στη Βουλή, σήμερα, στις 4 μμ ενάντια …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *