Δευτέρα , 17 Ιουνίου 2024

ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΥΠΕΡΟΧΗ ΤΟΥ «ΟΧΙ»

galop-01Άλλη μια διαδικτυακή έρευνα προθέσεων δείχνει συντριπτικά αποτελέσματα υπεροχής του «Όχι». Από την άλλη πλευρά οι εταιρίες δημοσκοπήσεων «καταλήγουν» στο «ντέρμπι», αφού πρώτα πέρασαν από το στάδιο υπεροχής του «Όχι», συνέχισαν με το «Ναι» να έχει μικρό προβάδισμα, είδαν τη τεράστια αναντιστοιχία των προβλέψεων τους με αυτές που γίνονται στο διαδίκτυο ή πανεπιστημιακά ιδρύματα και κατέληξαν στο συμπέρασμα του βολικού «ντέρμπυ» … και βλέπουμε. Αναπάντητη παραμένει και η καταγγελία από το «Κουτί της Πανδώρας» περί στημένων δημοσκοπήσεων. https://www.inred.gr/estisan-dimoskopiseis-yper-tou-nai/

Σε άλλη διαδικτυακή δημοσκόπηση που συνεχίζεται ακόμη, με δείγμα κοντά στις 5.000 συμμετοχές .http://www.galop.gr/ Η περίπτωση διπλοψηφίας όπως διαπιστώσαμε έχει αποκλειστεί.

Διαπιστώνουμε ότι τα αποτελέσματα συμπίπτουν με τα προηγούμενα της δημοσκόπησης των μεταπτυχιακών του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης. Έχουν ασύγκριτα υπέρτερη συμμετοχή αυτής των εταιριών δημοσκοπήσεων το δείγμα των οποίων δεν ξεπερνά τα 1000-2000 άτομα.

Ολοκληρώνοντας να σημειώσουμε ότι οι 50.000 αναγνώσεις της δημοσκόπησης στο inred.gr ( https://www.inred.gr/dimoskopisi-tou-apth-dimopsifisma/ )με παράλληλη σημείωση της αποδοχής (like), απο τους 45.000 υπερ του «Όχι» μπορεί να μη συνιστούν «επιστημονική και τεκμηριωμένη» προσέγγιση, σίγουρα όμως δεν μπορούν να κατηγορηθούν για οποιασδήποτε μορφής χειραγώγηση και προσφέρονται σαφώς για την εξαγωγή συμπερασμάτων.

inred-likes

Δείτε επίσης

ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

  «Στην τυραννία πρέπει να πας κόντρα εξαρχής. Η απολυταρχία όταν καβαλικέψει είναι δύσκολο να …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *