Κυριακή , 26 Μαΐου 2024

Στα μπλόκα οι αγρότες-Προχωρούν σε αποκλεισμούς δρόμων

agrotes151-805x450

Με αποκλεισμούς τελωνείων και κομβικών σημείων του εθνικού οδικού δικτύου κορυφώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες, τα μπλόκα των οποίων ενισχύονται και με νέα τρακτέρ, διαμαρτυρόμενοι για το ασφαλιστικό και τις φορολογικές ρυμίσεις.

Οι αγρότες του μπλόκου των Τεμπών προχωρούν σε δίωρο αποκλεισμό της Εθνικής Οδού Αθηνών-Θεσσαλονίκης από τις 12 έως τις 2 μετά το μεσημέρι, στον κόμβο της Νίκαιας η προσέλευση των τρακτέρ ξεπερνά τα 1.500, ενώ οργανώνεται σήμερα το μπλόκο της Κουλούρας στο νομό Ημαθίας επί τις Εγνατίας οδού.

Οι αγρότες στο μπλόκο των Μαλγάρων θα κλείσουν τα διόδια από τις 12 έως τις 2 μετά το μεσημέρι, ενώ κατά το ίδιο χρονικό διάστημα θα αποκλειστεί η εθνική οδός Θεσσαλονίκης-Έδεσσας.

Με συμβολικούς αποκλεισμούς, αλλά κυρίως ενδυνάμωση του μπλόκου τους συνεχίζουν την κινητοποίηση τους αγρότες και κτηνοτρόφοι του Νομού Πέλλας, οι οποίοι και έχουν στήσει μπλόκα στον κόμβο της Παραλίμνης , επί της εθνικής οδού Γιαννιτσών Θεσσαλονίκης και στον κόμβο Μελισσίου.

Επ” αόριστον αποκλεισμένος είναι ο κόμβος Κερδυλλίων επί της Εγνατίας οδού, με τους αγρότες να σχεδιάζουν και το κλείσιμο των παραδρόμων για μια ώρα.

Στη Δράμα θα πραγματοποιήσουν πορεία διαμαρτυρία με τη συμμετοχή και άλλων επαγγελματικών φορέων. Το τελωνείο Εξοχής, αναμένεται να κλείσει συμβολικά για μία ώρα από τη μια μετά το μεσημέρι, με τους αγρότες να μην αποκλείουν και το συμβολικό κλείσιμο του Προμαχώνα.

http://www.hitandrun.gr

Δείτε επίσης

ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

  «Στην τυραννία πρέπει να πας κόντρα εξαρχής. Η απολυταρχία όταν καβαλικέψει είναι δύσκολο να …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *