Τρίτη , 23 Απριλίου 2024

Συριζαίοι δείξτε τόλμη!

dont-warry-1

Κόψτε όλες τις συντάξεις, καταργείστε τους μισθούς.  Εργαζόμενοι και συνταξιούχοι να λαμβάνουν με δελτία τρόφιμα, φάρμακα κι όλα τα υπόλοιπα. Καθιερώστε την κάρτα σίτισης για όλη την κοινωνία.

2.000.000 εκ. συμπολίτες μας που είναι άνεργοι σας ευγνωμονούν. Αλλά οι υπόλοιποι; Πότε θα περάσουμε κι όλοι οι υπόλοιποι στην ανεργία; Τολμήστε λίγο παραπάνω να καταργηθεί για όλους η μισθωτή σκλαβιά!

Το μαρτύριο του Τάνταλου (με τη σταγόνα) δεν αρμόζει στην αριστερή σας διακυβέρνηση. Ή πάμε κατευθείαν στην αταξική κοινωνία ή τίποτα.

Αρκετά παρακολουθούμε τον Αλέξη να ματώνει. Φτάνει πιά. Να πάρει τη κιθάρα και να γυρνάει στις κοινωνικές κουζίνες να διασκεδάζουμε.

Ξέρουμε πόσο πιέζεται η κυβέρνηση σας να υποχωρήσει. Φτάνει πιά. Να τους τα δώσει όλα. Μήπως θα τα πάρουμε μαζί μας;

Νισάφι! Κάθε μέρα τα ίδια και τα ίδια … Σας λείπει η τόλμη;

Εμείς πάντως σκεφτόμαστε να σταματήσουμε κάθε δοσοληψία με το άτιμο το χρήμα που άλλωστε κάθε μέρα όλο και λιγοστεύει (με τη βοήθειά σας βεβαίως, βεβαίως δεν το αρνιόμαστε).

Κόψτε τα όλα εσείς κι εμείς δεν είμαστε αχάριστοι. Θα ανταποκριθούμε. Θα βοηθήσουμε την κυβέρνηση. Θα σταματήσουμε και να πληρώνουμε. Ούτε φόρους, ούτε δόσεις, ούτε χαράτσια, ούτε άγχη, ούτε αυτοκτονίες. Τίποτα. Τέλος.

Ελάτε να διασκεδάσουμε* στους δρόμους και τις πλατείες. Εκεί θα σας περιμένουμε.

  • Θα έχουμε στήσει και οδοφράγματα …

Άκις Ξενάκις

 

Δείτε επίσης

ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑ

Σαν σήμερα… Σαν σήμερα γεννήθηκε, σαν σήμερα πέθανε, σαν σήμερα αντισταθήκαμε, σαν σήμερα νικήσαμε, σαν …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *