Παρασκευή , 31 Μαΐου 2024

Τα βρόμικα μυαλά που ελέγχουν αυτό το μαντρί που λέγεται ΣΥΡΙΖΑ

intifada

Του Nasim Hanna Alatras – 

Πίστευαν ότι οι πολίτες στην Ελλάδα και στην Παλαιστίνη θα έπαιρναν στα σοβαρά την οργανωμένη κακοστημένη από Ισραηλινούς φιέστα «αναγνώρισης παλαιστινιακού κράτους» στη «ελληνική βουλή». Πίστευαν επίσης ότι δεν είχαν πάρει χαμπάρι πως μαγείρευαν δεκάδες συμφωνίες με τους σιωνιστές εγκληματίες πολέμου.

Πίστευαν τα αποβράσματα της «πρώτη φορά αριστεράς» και του Σιωνισμού ότι τον φυσικό πλούτο της κατεχόμενης Παλαιστίνης θα τον λεηλατήσουν σε μια παρένθεση της ιστορίας στην οποία ζουν και συνεργάζονται …

agogos

Το ίδιο πίστευαν οι Άγγλοι ιμπεριαλιστές όταν σχεδίαζαν να καταλάβουν την Παλαιστίνη και να κατασκευάσουν τον αγωγό Κιρκούκ-Χάιφα. Τότε σκόπευαν οι Άγγλοι και οι σιωνιστές ότι θα καταφέρουν να κλέψουν το πετρέλαιο του Ιράκ με αγωγό που θα το πηγαίνουν στη Μεσόγειο και από εκεί στην Ευρώπη …Τα όνειρα τους έγιναν κυριολεκτικά εφιάλτες …όταν οι αντάρτες της κατεχόμενης από τους Άγγλους και σιωνιστές Παλαιστίνης, ανατίναζαν πολλές φορές τον αγωγό που περνούσε στην παλαιστινιακή κοιλάδα Μάρτζ Μπέν Άμερ. Έτσι και μετά από τρία χρόνια ένοπλης αντίστασης 1936-1939 αχρηστεύτηκε όλο αυτό το σχέδιο του αγωγού των Άγγλων και των σιωνιστών.

agogos2

Οι Άγγλοι μάλιστα είχαν στείλει στην κατεχόμενη Παλαιστίνη τους καλύτερους στρατηγούς τους (Bernard Montgomery, Robert Haining, Archibald Wavell, και John Dill) για να καταστείλουν την πρώτη ένοπλη παλαιστινιακή επανάσταση, γιατί τα οικονομικά συμφέροντα ήταν τεράστια στην στρατηγικής σημασίας Παλαιστίνης. Και παρά την κατεδάφιση δεκάδων χιλιάδων σπιτιών Παλαιστινίων και την ισοπέδωση εκατοντάδων χωριών και την κατάληψη πάνω από 2000 χωριών, αυτοί οι μεγάλοι στρατηγοί των Άγγλων ιμπεριαλιστών δεν κατάφεραν να σταματήσουν τις ανατινάξεις του αγωγού και όλες τις εγκαταστάσεις που χτίστηκαν για να εξυπηρετήσουν την λεηλασία του αραβικού πετρελαίου. Σήμερα αυτός ο αγωγός είναι παλιοσίδερα, άχρηστος τελείως. Μετά την αχρήστευση του μεγάλου αυτού ιμπεριαλιστικού σχεδίου οι Άγγλοι ιμπεριαλιστές άρχισαν να επεξεργάζονται σχέδια απεμπλοκής από την Παλαιστίνη και την παραχώρηση της στους σιωνιστές ταγματασφαλίτες που υπηρετούσαν το αγγλικό στρατό κατοχής στην Παλαιστίνη.

intifada2

Οι Αμερικάνοι, 60 χρόνια μετά, το 2003 σχεδίαζαν μαζί με τους σιωνιστές την κατάληψη του Ιράκ και την επαναλειτουργία του αγωγού, πιστεύοντας πως έχουν εξασφαλίσει πως στην κατεχόμενη Παλαιστίνη, που την έκαναν πια «Ισραήλ» δεν κινδυνεύει ο αγωγός και είχαν έναν βασιλιά της Ιορδανίας υπηρέτη τους που θα προστάτευε τον αγωγό στα ιορδανικά εδάφη. Έτσι οι ΗΠΑ εισέβαλαν και κατέλαβαν το Ιράκ με την βοήθεια των τσιρακιών τους στο Κουρδιστάν Ιράκ και των σιιτών μετριοπαθών-δημοκρατών έχοντας πρώτα στο μυαλό τους το πετρέλαιο του Ιράκ και πως θα το εξάγουν μέσω του μεσογειακού λιμανιού της Χάιφα στην Ευρώπη.

Πάλι οι ιμπεριαλιστές και οι σιωνιστές σχεδίαζαν χωρίς τους Άραβες Αντάρτες. Οι ανατινάξεις του αγωγού κατά την διάρκεια της άμεσης κατοχής του Ιράκ δεν σταμάτησαν ούτε μια μέρα. Έτσι αχρηστεύτηκε και αυτό το σχέδιο των ΗΠΑ και των σιωνιστών μετά από 7 χρόνια ένοπλης αντίστασης.

Σήμερα αυτό το κομμάτι του αγωγού βρίσκεται στα εδάφη όπου ιδρύθηκε το ισλαμικό κράτος …

agogos3

Οι σεΐχηδες του φυσικού αέριου στο “ΣΥΡΙΖΑ” πιστεύουν ότι ο Σιωνισμός θα τους χτίζει “Εμιράτα” ….στην παρένθεση της ιστορίας που τους χαρίστηκε από το Σύστημα της Διαπλοκής. Για το κράτος του σιωνισμού και των πολέμων είναι μια απλή κακόγουστη παρένθεση και παράσταση στη Μεσόγειο. Θα τους χρησιμοποιήσει για να περάσει τη λογική του και τη προπαγάνδα του και να ξεχάσει τα εγκλήματα του στην Παλαιστίνη και να ΠΕΡΑΣΕΙ τα μεγάλα του γεωπολιτικά συμφέροντα ..και σύντομα θα τους πετάξει όπως πέταξε σε συνεργασία με το καθεστώς της διαπλοκής τους άλλους γιωργάκη, Σαμαρά και Χρυστόφια ..είστε αναλώσιμοι για τον σιωνισμό και το κράτος του.

  • Αφιερωμένο στις συντρόφισσες και συντρόφους που ακόμα εμπιστεύονται αυτή τη κλίκα που ελέγχει το μαντρί που λέγεται “ΣΥΡΙΖΑ” Είναι πια ώρα ιστορικής ευθύνης και κρίσης συνείδησης. Η κάθε μέρα παραμονής αυτής της κλίκας στην εξουσία είναι και ένα καρφί στην ταφόπλακα της ελπίδας και των κοινών οραμάτων και αγώνων. Η κάθε υποστήριξη πια στην κυβέρνηση αυτή είναι πισώπλατη μαχαιριά στα εθνικοαπελευθερωτικά και αριστερά κινήματα σε όλο τον κόσμο. 

Nasim Alatras

 

Δείτε επίσης

Ετοιμάζεται να στείλει Στρατό η κυβέρνηση σε Μέση Ανατολή και Αφρική;

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ –  Απεργοσπάστης Στρατός για χάρη του συνεδρίου Ασφάλειας στη Ρόδο πάει σε …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *