Παρασκευή , 24 Μαΐου 2024

Τα κοράκια εν ώρα «καθήκοντος» … (video)

plhsteiriasmoi-zacharis
Του Πάνου Ζάχαρη /https://zacharispanos.wordpress.com

Τόπος: Ειρηνοδικείο Αμαρουσίου. Θέμα: Πλειστηριασμοί ακινήτων. Αλληλέγγυοι έχουν κατακλύσει την αίθουσα. Διακόπτουν την διαδικασία. Οι συμβολαιογράφοι και οι δικηγόροι των τραπεζών δεν πτοούνται με τίποτα! Αγωνίζονται τον αγώνα του συμφέροντος μέχρις τελικής πτώσεως Δεν εγκαταλείπουν την έδρα με τίποτα! Η διαδικασία που προβλέπεται είναι ευνόητο ότι είναι αδύνατον να τηρηθεί. Επιμένουν.  

Σε αυτή την «συνεδρίαση» εκπλειστηριάζουν τελικά για λογαριασμό των τραπεζών το ξενοδοχείο «ΠΕΝΤΕΛΙΚΟΝ» συνεχίζοντας την διαδικασία στους διαδρόμους και τα γύρω στενά, αλλά δεν καταφέρνουν να εκπλειστηριάσουν την πρώτη και μοναδική κατοικία υπερήλικα που είχε την ατυχία να έχει υπογράψει εγγυητής σε δάνειο συγγενούς του.

Το ξενοδοχείο, ως πληροφορία, εκπλειστηριάστηκε με την διαδικασία που θα παρακολουθήσετε στα βίντεο που επισυνάπτουμε, αντί 4εκ.€ για λογαριασμό των τραπεζών. Οι εργαζόμενοι στους οποίους όφειλε η προηγούμενη ιδιοκτησία δεν πήραν ούτε ευρώ. Αυτός ο πλειστηριασμός έγινε με όλους τους κανόνες που προβλέπονται.

Την Τετάρτη 27/1 ο πλειστηριασμός για την ίδια πρώτη κατοικία επαναλαμβάνεται. Οι συλλογικότητες επιμένουν στην παρουσία των αλληλέγγυων σημειώνοντας ότι η απεργία του κλάδου δεν θα σταθεί εμπόδιο στους συγκεκριμένους «επαγγελματίες» του κλάδου, αυτούς όπως τους βλέπετε στο αδιάψευστο ντοκουμέντο (video) παρακάτω. Εσείς τι λέτε; Να πάμε όσοι μπορούμε εκεί.

Κινητοποίηση για πλειστηριασμό στο Μαρούσι την Τετάρτη 27/1

 

Δείτε επίσης

Αυτή η πολιτική η αντιλαϊκή θέλει χουντονόμους για να επιβληθεί

Συντονισμός Συλλογικοτήτων Αττικής – ΣΥΣΑ | Όλοι και όλες στη Βουλή, σήμερα, στις 4 μμ ενάντια …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *