Δευτέρα , 17 Ιουνίου 2024

ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΝΕΡΑΚΙ…

Περισσότερο εύγλωττη φωτό απο την παραπάνω που έχει αναρτήσει στη σελίδα του το ΤΑΙΠΕΔ δεν υπάρχει …

Η Εταιρεία Ύδρευσης και Αποχέτευσης Πρωτεύουσας (ΕΥΔΑΠ) έχει το αποκλειστικό δικαίωμα ύδρευσης και υπηρεσιών αποχέτευσης στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής. Η διάρκεια αυτού του δικαιώματος, όπως και η ανανέωση αυτού, ρυθμίζεται από την Σύμβαση Παραχώρησης που έχει συνάψει η εταιρεία με το Ελληνικό Δημόσιο το 1999, η οποία είναι 20ετούς ισχύος.

Το Ελληνικό Δημόσιο κατέχει το 34,03% του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας, το ΤΑΙΠΕΔ το 27,30% το 9,99% ανήκει στον επενδυτή John Paulson και το υπόλοιπο ποσοστό βρίσκεται σε ελεύθερη διασπορά στο Χρηματιστήριο Αθηνών, όπου οι μετοχές της εταιρείας είναι εισηγμένες.

Σύμφωνα με το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα του ΤΑΙΠΕΔ πρόκειται να προσληφθούν σύμβουλοι για την πώληση του 11% των μετοχών της εταιρείας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της ΕΥΔΑΠ http://www.eydap.gr

Στην ίδια ανάρτηση το ΤΑΙΠΕΔ ανακοινώνει και την πώληση των νερών της Θεσσαλονίκης.

Τα νερά στην επαρχία θα ξεπουληθούν από τις διοικήσεις των «μικρών κρατών» του Καλλικράτη, τουτέστιν των Δήμων της «τοπικής μας αυτοδιοίκησης», αιτία της υπερχρέωσης (βλέπε ασύστολης μάσας) και της «ανάπτυξης» που «χρειάζεται» ο τόπος.

Έτσι δεν είναι μακριά ο καιρός που θα λέμε «και το νερό νεράκι», αφού η συλλογική αφασία της κοινωνίας και η άνευ προηγουμένου αναισχυντία της «αριστερής κυβέρνησης» έχουν δημιουργήσει τις καλύτερες συνθήκες για τους «επενδυτές» – κοράκια. Ζούμε τη χρυσή εποχή του ξεπουλήματος και παρακολουθούμε σύσσωμοι, περιδεείς και άβουλοι τους επιταφίους και τις «αναστάσεις», αρνούμενοι να αντιληφθούμε ότι μας ενταφιάζουν μεθοδικά και κάθε μέρα που περνάει απομακρύνει όλο και περισσότερο τη δική μας πραγματική ανάσταση.

Δείτε επίσης

ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

  «Στην τυραννία πρέπει να πας κόντρα εξαρχής. Η απολυταρχία όταν καβαλικέψει είναι δύσκολο να …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *