Κυριακή , 14 Ιουλίου 2024

ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥ “CITY PLAZA”

city-plaza-2

Οι τέως εργαζόμενοι του ξενοδοχείου “CITY PLAZA”, εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στους πρόσφυγες που κατέφυγαν στο ξενοδοχείο, το οποίο παραμένει κλειστό εδώ και έξι χρόνια.

Παραμένουμε απλήρωτοι όλα αυτά τα χρόνια, ενώ μας οφείλονται αποζημιώσεις συνολικού ύψους περί τις 180.000 ευρώ, διότι η ιδιοκτήτρια του ακινήτου παρακρατούσε τον κινητό εξοπλισμό του ξενοδοχείου ο οποίος έπρεπε να έχει εκποιηθεί για να πληρωθούμε.

Μέσα στο ξενοδοχείο αυτό, στον κινητό εξοπλισμό του, σε κάθε του γωνιά, υπάρχει ο ιδρώτας και ο μόχθος μας. Δεκαετίες δουλέψαμε σκληρά εκεί μέσα, για να βρεθούμε στο δρόμο χωρίς αποζημιώσεις. Κάποιοι από εμάς λίγο πριν τη σύνταξη.

Δηλώνουμε ότι ο κινητός εξοπλισμός του ξενοδοχείου δεν ανήκει στην ιδιοκτήτρια του ακινήτου. Ανήκει στην πτώχευση και στην ουσία ανήκει σε μας. Από την πώλησή του θα αποζημιωθούμε.

Πρόσφυγες και εμείς μέσα στη χώρα μας, κατατρεγμένοι από τους ισχυρούς, συμμεριζόμαστε τον πόνο κάθε κατατρεγμένου, ντόπιου ή ξένου. Αλλά και δεν παραδίνουμε τα όπλα. Δεν πρόκειται να σταματήσουμε τον αγώνα για την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων, των αναγκών και των δικαιωμάτων μας.

Η Επιτροπή των Εργαζομένων του Ξενοδοχείου CITY PLAZA

city-plaza-ergazomenoi

Δείτε κι εδώ: https://www.inred.gr/exetika-me-to-city-plaza-kai/

Η αλληλεγγύη θα νικήσει – City Plaza from Solidarity@CityPlaza on Vimeo.

Δείτε επίσης

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΕΒ

«Σ’ ευχαριστώ ω εταιρία  | εν αφθονία μου παρέχεις  | στέγη, τροφή και προστασία»  «Έχει …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *