Τρίτη , 16 Απριλίου 2024

Το 71% λέει Grexit – η κυβέρνηση απέναντι …

poll_no10_be_(a)

Αυτά ήταν τα αποτελέσματα μεγάλης έρευνας που είχαμε δημοσιεύσει στις 26 Ιούνη. 71% δεν φοβόταν την έξοδο από την Ευρωζώνη, αντίθετα την επεδίωκε υποστηρίζοντας τη μη πληρωμή του επαχθούς χρέους.

Η κυβέρνηση αγνόησε τη «μετάφραση» και προχώρησε στο δημοψήφισμα. Το 62% του Ελληνικού λαού στις 5 Ιούλη απάντησε «Όχι».

Απέρριψε ο λαός ένα ερώτημα – ακόμα κι αν σταθούμε στη μετάφραση μόνο σε αυτό – 12δις χαρατσιών κι η κυβέρνηση συνέταξε κι απόστειλε ένα άλλο στους «εταίρους» 14δις!

Ο Πρωθυπουργός και η ηγετική του ομάδα αγνόησαν και το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος. Απώλεσαν τη δεδηλωμένη επι της ουσίας στις 10 Ιούλη στη βουλή.

Συνεχίζουν να «συγκυβερνούν» με όλο το παλαιοκομματικό κατεστημένο και απαξιωμένο μνημονιακό στρατόπεδο. Επιδιώκουν ένα 3ο μνημόνιο, επαχθέστερο όλων των προηγούμενων. Γνωρίζουν ότι δεν υπάρχει καμία προοπτική με τη παραμονή στην ΕΕ και το Ευρώ για τον Ελληνικό λαό, τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους, τους άνεργους και τη νεολαία.

Επιλέγουν να βρίσκονται απέναντι.

Συνεχίζουν να ομνύουν στην «ανάπτυξη», αποδέχονται τις εντολές και την υποταγή που τους επιβάλλει το ευρωπαϊκό διευθυντήριο, επαινούνται από τους τραπεζίτες και τα κανάλια τους, παρελαύνουν στα δημόσια φόρα συμπορευόμενοι με τους ομοτράπεζούς τους θεοδωράκηδες στη διεκδίκηση μιας συμφωνίας που θα ισοπεδώσει τη κοινωνία.

Η κοινωνία βρίσκεται απέναντι και κατεβαίνει στους δρόμους … Η ελπίδα έχει λόγο να υπάρχει, αλλά απο τα κάτω. Απο τα πάνω το μήνυμα ελήφθη. Κρίμα …

Η έρευνα πλήρης στοιχείων όπως είχε πρωτοδημοσιευτεί στο inred.gr : – https://www.inred.gr/dimoskopisi-bridgineurope-to-63-leei-nai-sto-grexit/

 

Δείτε επίσης

ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

  «Στην τυραννία πρέπει να πας κόντρα εξαρχής. Η απολυταρχία όταν καβαλικέψει είναι δύσκολο να …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *