Σάββατο , 13 Ιουλίου 2024

Το αθόρυβο ξεπούλημα συνεχίζεται

aerodromio-thessalonikis

Η επικαιρότητα μπορεί να μονοπωλείται, με την αμέριστη χορηγία των καθεστωτικών ΜΜΕ από τις δηλώσεις Φίλη για τους Αρμένιους ή τις καταγγελίες Βαλαβάνη για τη διάλυση του ΣΔΟΕ ή τους γρίφους στα πρωϊνάδικα για τη μείωση των συντάξεων, πόσο, πότε κ.λ.π., αλλά η κυβέρνηση του Αλ. Τσίπρα εργάζεται αθόρυβα ξεπουλώντας τα ασημικά και οδηγώντας μαθηματικά αυτή τη χώρα στην απόλυτη χρεοκοπία.

Με πράξη 39 της 2−11−2015 του Υπουργικού Συμβούλιου ξεκινάει η παράδοση 14 αεροδρομίων στην FRAPORT A G − SLENTEL Ltd, υλοποιώντας τις δεσμεύσεις της απέναντι στους «εταίρους δανειστές». Το περίφημο ΤΑΙΠΕΔ είχε ανακηρύξει προηγουμένως νικήτρια τη Γερμανική κοινοπραξία.

Τα 14 αεροδρόμια: Καβάλας, Θεσσαλονίκης, Κέρκυρας, Κεφαλονιάς, Άκτιου, Ζακύνθου,  Χανίων, Ρόδου, Κω, Σάμου, Μυτιλήνης, Μυκόνου, Σαντορίνης, Σκιάθου.

Η ΠΥΣ δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της κυβέρνησης το βράδυ της Τρίτης 9την επισυνάπτουμε) και το επαναλαμβάνουμε: Όταν όλα τα ασημικά θα έχουν παραδοθεί στο ξένο κεφάλαιο αυτή η κυβέρνηση θα έχει τελειώσει την αποστολή της …

fek_aerodromia-1-1

Εδω το ΦΕΚ: https://www.inred.gr/wp-content/uploads/2015/11/fek_aerodromia1.pdf

Δείτε επίσης

ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

  «Στην τυραννία πρέπει να πας κόντρα εξαρχής. Η απολυταρχία όταν καβαλικέψει είναι δύσκολο να …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *